söndag 18 december 2011

Grönt och vitt,


är jättefina färger men jag önskade verkligen att det bara var ett vitt pudertäcke över gräsmossmattan, jag har läst att sååååå mååååånga fått snö idag - men jag då?! Fick bara ett tunt, tunt lager frost......visst skall man vara nöjd med det lilla men det är faktiskt inte jag! Inte just nu! Men jag får fortsätta önska mig - önska riktigt mycket och innerligt och intensivt -  massor av snö!18 kommentarer:

 1. Här kom inte heller någon snö och vi har inte haft vitt frosttäcke heller. Vi är alltså minst två som intensivt önskar snö nu - du och jag.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Bloggen lika fin som alltid, lite lite snö dock, vi har på senare tid fått liiite mer...

  Hälsningar
  Ingela

  SvaraRadera
 3. Fniss, att önska kostar inget. :) Jag vet inte jag...antingen eller. Fast en vinter utan snö vore konstigt med tanke på de senaste årens väder. Ha nu en skön start på veckan! Kram

  SvaraRadera
 4. Igår och idag har det fallit såna där stora fina önskesnöflingor till marken...och blivit till blask!

  Vill ha kyla OCH snö nu!

  Kramar/ Lena

  SvaraRadera
 5. Här är en till som vill ha lite vitt. Hos mig var det bara trist regn idag....
  har inte varit på Rusta än men ska verkligen kolla garnet när jag kommer dit.
  Ha det bra )

  SvaraRadera
 6. Nåja, liiite snö kan det få komma...Men annars tycker jag det är så skönt utan halka, snödrivor o snömodd...Som hela förra vintern.
  Lite frostigt, vitt, tunt snötäcke kan räcka - över jul-och nyår, sen väck med det!
  Men-ha det gott i den gröna juletid, som snart är här - OM det inte kommer snö.
  Kram lena

  SvaraRadera
 7. Här har vi vitt på marken och det snöar stoooora flingor just nu. Vi har skottat en gång tidigare idag men det syns inte längre. Det innebär att spaden ska fram i morgon igen :=)

  Håller tummarna för att du ska få snö till jul.

  Trevlig fjärde Advent!

  SvaraRadera
 8. Äsch ja. Vi fick ett fint pudertäcke igår o idag var det borta. Trist.
  Önskar dej en god jul. /Knatten

  SvaraRadera
 9. Här önskas det för fulla muggar och termometern inspekteras MYCKET noga varje morgon av en 7-åring som blivit otroligt intresserad av väder den sista tiden och ställer en hel massa frågor om snö, och hur den blir till, och när den kommer osv.... Tur jag har en bror som är meteorolog som jag kan hänvisa till ibland ;-)

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 10. Ja, Lotta du kan ju få önska det där då men då får det bli ytterst lokalt kanske bara just runt ditt hus:) Själv är jag rätt nöjd med att det inte är halt, eller alla de andra nackdelarna med en massa snö. Lite pudrigt vitt och några frostgrader på julafton är helt ok men sedan får det gärna försvinna:) KRAM/Monne

  SvaraRadera
 11. Här har vi heller inte fått någon snö, ingen vidare frost heller, däremot bjuds vi på + 5-6 grader :(

  SvaraRadera
 12. Här har vi heller inte fått någon snö, ingen vidare frost heller, däremot bjuds vi på + 5-6 grader :(

  SvaraRadera
 13. Jag vet inte jag...jag skulle nog gärna byta snömodden mot lite fin frost ;)
  Här har det snöat sedan i lördags kväll och det är decimeterhögt med vattenblandad "snö". Gummistövlar är det enda som passar att gå ut i.
  Jag håller tummarna för att både du och jag får lite riktigt snö och lagom kallt.
  Kram Ninni

  SvaraRadera
 14. Här har det snöat under Lördag och Söndag nu under dagen har det töat men nu har geggan frusit till ishalka så man bara kasar omkring,önska på så vi får en vit jul när vi kommer ner till kusten,maggan

  SvaraRadera
 15. Hoppas ni har fått snö nu, för det har vi! Så himla vitt och fint det är, jag är så lycklig :) Det kunde få bli några till minusgrader så den garanterat håller sig kvar, förstås.Några enstaka är det nu.

  Ha en skön vecka, kram
  Jenny

  SvaraRadera
 16. Snö - nej tack, det innebär i förlängningen is och halka och eftersom jag är gammal och rädd att bryta ben och armar när jag staplar runt med hunden vill jag inte ha dessa hemskheter! Lovar att skicka all snö som eventuellt dyker upp här till dig!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 17. Önska inte för mycket utan lagom - lite vitt puder räcker :-)
  Njuter varje dag jag kan göra skogspromenader uten att behöva pulsa i snö.
  God Jul Lotta
  Birgitta

  SvaraRadera