fredag 18 november 2011

Tänkte bara önska er en trevlig helg ♥ Är det bara jag som upplever att tiden går fort? Fortare än någonsin?! Hörde på jobbet att några skulle gå på julmarknad i helgen........ och någon skulle gå på Jul på Liseberg - men hallå - det är ju bara mitten på november?!!

Får erkänna att jag börjat klura på att göra lite adventsfint..... gillar ju att fixa och dona och tänkte visa hyllan jag äntligen fått upp - hyllan av drivved ;)

Ett par gamla tavelramar har fått ny färg men fotona jag skulle skriva ut, har jag inte skrivit ut så några ramar är tomma - men det är ju fint det med :)Hittade farmors gamla kamera i källaren och klurar på om det går att fotografera med den? Får väl lämna in den för en påtitt men det vore roligt med en utmaning att inte fota digitalt - någon som fotar med film och kan komma med några bra tips?

Som sagt skrivet - önskar er alla en jätteskön helg ♥ och mycket tid ;)  Själv skall jag fortsätta med letande efter de perfekta drivvedspinnarna till söndagspysslet.......... ;)


12 kommentarer:

 1. Fin hylla det blev av din drivved.Ha en trevlig helg du med.

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev:) Nu har jag äntligen fått upp min lysrörsarmatur i syrummet så nu kan jag pyssla när andan faller på:)Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får en fin helg du också...jättefin hylla!! Julen börjar tidigare för varje år tycker jag, men det är väl bara att njuta för det är ju jul bara en gång om året. Ha det bra. Kram!

  SvaraRadera
 4. snygg hylla,första helgen i December blir det ett besök hos mitt barnbarn utanför Mölnlycke och då ska vi till Liseberg,ska bli kul att se hur en 3åring upplever alla ljus och tomtar mm,ha det så gott//maggan

  SvaraRadera
 5. Jo, tiden går fort och det känns allt som oftast som att den går fortare än någonsin. Jag undrar dock om det egentligen bara är så att man har svårt att minnas hur fort det kändes förra året.

  Ha en trevlig helg.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ja dagarna ramlar på.. eller hur säger man.. *hihi*.. och att börja lite småplanering inför första advent är bara kul.. och mysigt =). Vad fin din hylla blev.. jättesnyggt, jag får leta i sommar efter drivved förstår jag får nåt sånt skulle 'sitta fint' på min vägg oxå.. ha en riktigt mysig helg.. kram/monica

  SvaraRadera
 7. Film...längtar jag inte tillbaka till. Tänk att framkalla och göra kontaktkopior. Jag tycker det är oerhört lyxigt att ha bilderna i datorn i storlek somman kan se...
  Men kameran är fin...
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 8. Så roligt om du kan fotografera med farmors kamera, det vore väl en härlig utmaning?!

  Visst kan även tomma ramar i väntan på att fyllas vara fina, på din hylla är de det i alla fall.

  Önskar dej en skön helg, Lotta!

  Kramar/Lena

  SvaraRadera
 9. Fint med drivvedshylla, jag har ju en sådan blev inspirerad att byta tema på den.
  håller med advent redan och julmarknad tiden far fram,,men det är mystid som kommer så det är härligt, ha en go helg kram Monica

  SvaraRadera
 10. Jag håller helt med dig...tiden går alldeles för fort. Och att starta julförberedelserna så här tidigt är inte riktigt min stil. Dessutom är det ju ingen känsla av vinter utomhus ännu...inte här hos oss åtminstone.
  Vilken fin hylla du gjort! Härligt att kunna ta tillvara ting som man hittar, det gillar jag.
  Ha en skön söndag du också.
  Ninni

  SvaraRadera
 11. Så fin din hylla blev! Jättekul att använda det man hittar i naturen. Vad blir det för pyssel idag då?

  Ha en skön söndag!

  PS Missa inte min utlottning, sista dagen imorgon! :)

  Kram

  SvaraRadera