söndag 2 oktober 2011

Tidig morgon vid tjärnet

.

Efter bilderna på en morgontrött stad (igår) körde jag upp till vår tjärn - hade tänkt mig en soluppgång mellan vassruggarna men icke - även där låg dimman tät och det var så mycket vatten i luften att droppar föll från träden precis som om det regnade. Stranden var helt öde - inte ens en and såg jag.
Tycker de där soptunnorna för engångsgrillar är en bra ide - hur trist är det inte att ta en promenix i grönområderna och se alla gamla engångsgrillar ligga skräpandes på marken.

Jag var faktiskt inte helt ensam vid tjärnet - såg en kille som var ute med kameran, en å annan joggare och så gick jag på en ensam fiskare som smög i vassen - undra vem som blev mest rädd - han eller jag :) Jag klämde fram ett käckt "god morgon" och försökte fånga honom på bild men han stod inte still med armarna ;)'
Här var det fiske på hög nivå - utplacerade spön i vattnet och han riggade upp både stol och bord - han fick nog en fin morgon vid tjärnet.
När jag var vid bryggan så plaskade det rejält -
det var nog gammelgäddan som smög omkring i vassen och lurade fiskaren :)


12 kommentarer:

 1. Härligt att få följa med dig på en morgonpromenad:) Fina bilder - lite "mystiska" ;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Så fine stemningsfulle bilder ,det med bryggen synes jeg er nydelig , Marit.

  SvaraRadera
 3. Så vackra foton, de väcker vemod i mej, men också stillhet- perfekt en söndagsmorgon som denna!

  Ha en fin dag, Lotta!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vilka stilla och rofyllda bilder. Bryggan som leder ut i dimman - eller vem vet var- är så vacker. Ensamma tunnan tycks ropa: "HOHO, var är ni alla engångsgrillare! Kom hit och fyll mig. Jag är hungrig!!!!!!"

  Ha en fin söndag!

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 5. Tack för att jag fick följa med på din rofylld morgonpromenad ;-) Underbara bilder, du har verkligen utvecklat ditt sätt fota från jättebra till helt fantastiskt. Gillar verkligen bilden på fiskaren. Hoppas du får en härlig söndag.// Kram Peter

  SvaraRadera
 6. Vilken mysig morgon....
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 7. Mycket vackra bilder!
  Det är en magisk känsla över dessa dimmiga höstmornar tycker jag.

  Här har vi grått idag så jag är glad att jag passade på att fota i fredags.

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Vilka fina bilder du tar, Lotta!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Men Lotta!!! Du är ju verkligen en mästerfotograf!!! Urtjusigt!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 10. Vad trevligt du berättar. En lugn och fridfull morgon, en riktigt bra start på dagen. Håller med om att du är en mästerfotograf.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Jösses vilka underbara bilder. Jag njuter;)

  SvaraRadera
 12. Vilka fantastiskt härliga bilder. En så fin morgonrunda ska jag också försöka unna mig snart. Du har verkligen fångat ögonblicket.

  SvaraRadera