lördag 1 oktober 2011

Morgondimma i stan

Körde dottern till jobbet i morse (är morgonpigg :)  och tog med mig kameran - vilken dimma det var - och är fortfarande!

*


*

13 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Magiska stadsbilder i "dimljus"! Vackert!
  Här hos mig ser det ut att bli ett strålande höstväder och får ta itu med höststädningen i trädgården.
  Ha en fin dag! /Bea

  SvaraRadera
 2. Nu jäklar Lotta! Jag blir alldeles matt! Helt makalöst magiska bilder där du har skapat en otrolig dramatik av en banal trafikmorgon! Är det elfte gången jag säger: Vad du e duktig?!/Anja

  SvaraRadera
 3. Att morgondimma kan vara så vacker!
  Det handlar om att ta med sig rätt ögon för att kunna se, eller hur?

  Hoppas ni får se lite av en blå himmel idag, kan skicka en bit härifrån!

  Ha en fin dag!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Dimma även här och väldigt fuktigt. Droppar hänger i buskar och blad trots att det inte alls regnat.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Bilderna är verkligen jättefina! Men jag hoppas dock att vädret är bättre i morgon när vi kommer hem.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Läckert! Gillar särskilt den sista bilden. Rätt mysigt med dimman. Men jag är INTE morgonpigg, jag tog en bild från balkongen några timmmar senare, kan jag säga ... haha
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 7. Så snyggt! Det är vackert med dimman och ihop med de fina morgonfärgerna är det ju så läckert. :) Nu ska jag strax ut och höstfixa, kanske blir det också en sväng till blomsteraffären. Ha en skön lördag Lotta! Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Häftiga foton på dimman! Ser riktigt mysigt ut:) Här är det fortfarande disigt och fuktigt vilket är mindre mysigt:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 9. Häftiga bilder.
  Jag körde till stallet som ligger alldeles intill havet och jag kunde knappt se vägen framför mig i morse....
  Men sen blev det kanonfint...både varmt och soligt.
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 10. Magiskt vackra bilder. Här var dimma i morse, men den lättade på förmiddagen och det blev så varmt att man riktigt pustade och det vill inte säga lite i denna årstid. Ha en skön Höst/sommarhelg. Kram!!

  SvaraRadera
 11. Vilka härliga dimbilder.. spännande att fota nya saker som jag i alla fall inte tänkt på. Oftast blir det att jag tänker.. ja nu skulle kameran varit med! o oftast är ju den inte med får nog börja ta med mig din oftare. Vilken underbar dag det blev här i alla fall när dimman lättade, helt ljuvlig och skön. Satt o njöt för fullt i solen på eftermiddagen när allt lugnat ner sig här hemma, lille Arvid har varit här sen tidigt i morse och då är det full rulle.. *smile* mycket kul men jag blev allt lite matt. Kramiz och ha en skön lördagkväll o söndag.. Monica

  SvaraRadera
 12. Ja jösses vilkan härliga bilder. Nu blev jag sugen på att ta en fotomorgon.

  http://livsnjutaren-livsnjutaren.blogspot.com/2011/09/morgonstund.html

  Jag toge n sådan här om dagen. Hade då hoppats på dimma ,men där fanns ingen.
  En sväng för att fota solnedgång väntar också. Kanske denna veckan ,vem vet? Fin blogg,jag lägger mig som följare. Kram/Fia.

  SvaraRadera