tisdag 5 juli 2011

Tänkte först att jag skulle prova att mobilblogga från min nya, lilla söta mobil, Xperia mini pro men det blev så invecklat för jag hittar ingen "app" som kan koppla ihop mobilbloggandet med min Blogger-blogg.
Hur gör ni andra?
Har ialla fall lärt mig hur jag får in en bild :)

Här har det precis slutat regna så på med stövlarna och ut en stund :)

11 kommentarer:

 1. Har också letat efter en blogger app, men hittar ingen, så jag tror inte att det går för tillfället. men om du får nåt annat tips så hör gärna av dig:) //helen

  SvaraRadera
 2. Vilken söt och frestande bild! Kan tyvärr inte hjälpa dig med det tekniska, men jag gillar din blogg det är det enda JAG VILL SÄGA! kRAM lOTTA

  SvaraRadera
 3. "Appen" finns men jag har inte fördjupat mig i det. Jag bloggar över min Xperia Mini Pro men jag skickar det som mail istället, till blogger. Det går ju lika bra så att säga. Blir kanske inte helsnitsigt m radbrytningar o dyl men å andra sidan så brukar jag inte dra iväg jättelånga inlägg över mobilen ändå. Trots allt lättare att fixa det på datorn! Men en/par bilder o lite text funkar utmärkt! *ler* Finns under publikations-inställningarna om jag inte haltar helt på minnet!

  Ha en mysig kväll!

  Kram/Veronica
  "Appen" finns men jag har inte fördjupat mig i det. Jag bloggar över min Xperia Mini Pro men jag skickar det som mail istället, till blogger. Det går ju lika bra så att säga. Blir kanske inte helsnitsigt m radbrytningar o dyl men å andra sidan så brukar jag inte dra iväg jättelånga inlägg över mobilen ändå. Trots allt lättare att fixa det på datorn! Men en/par bilder o lite text funkar utmärkt! *ler* Finns under publikations-inställningarna om jag inte haltar helt på minnet!

  Ha en mysig kväll!

  Kram/Veronica
  "Appen" finns men jag har inte fördjupat mig i det. Jag bloggar över min Xperia Mini Pro men jag skickar det som mail istället, till blogger. Det går ju lika bra så att säga. Blir kanske inte helsnitsigt m radbrytningar o dyl men å andra sidan så brukar jag inte dra iväg jättelånga inlägg över mobilen ändå. Trots allt lättare att fixa det på datorn! Men en/par bilder o lite text funkar utmärkt! *ler* Finns under publikations-inställningarna om jag inte haltar helt på minnet!

  Ha en mysig kväll!

  Kram/Veronica
  http://humlanssurr.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Och nu skickade jag dubbla kommentarer! Hur lyckades jag med det?? Hahaha Inget tekniskt geni jag heller!!

  Kram igen!
  /Veronica

  SvaraRadera
 5. Tydligen så ska det gå att blogga via email...hittade en länk här: http://translate.google.se/translate?hl=sv&langpair=en%7Csv&u=http://my-iphone-blog.blogspot.com/2008/01/iphone-blogger-visual-twitter.html
  Men jag fattar ingenting....haha //Helen

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig sommarbild! Hav,jordgubbar och vin;)

  SvaraRadera
 7. Jag är så omodern... än! Har noll koll på nya "pygge-datorerna"!!;-)
  Härlig sommarbild!

  SvaraRadera
 8. Trevligt med ny telefon! Det är samma som jag har men jag har ju wordpress så jag kan inte hjälpa dig... Hoppas du kommer på det! Wordpressappen är iaf smidig att blogga från och läsa kommentarer mm.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Oh.... mobilbloggning kan jag inget om.... Har en bärbar dator som hänger med när jag är på resande fot så bloggandet via datorn kan lätt följa med var än jag är,

  Vilken mumsig bild :-)

  Har precis varit på fina västkusten några dagar. Bott underbart i en sjöbod i Fiskebäckskil.

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 10. Det där är överkurs för mig, har ingen aning//Britt

  SvaraRadera
 11. En som följer din blogg så gott jag kan o det går, men jag är så glad att jag kan ploppa in lite på min blogg på den helt gamla vanliga datorn. har inte ens en liten som jag kan ta med mig runt?? Har haft nästan en veckas strul med den helt vanliga bloggen o nu är jag jättelycklig att jag båda kan göra inlägg o att ni kan komma in o hälsa på mig. Man blir bara så besviken om det inte funkar. Ha det nu fortsatt gott o njut för det skiner gott igenom på din underbaara blogg att du trivs m livet.
  Sommarkram Ninne

  SvaraRadera