söndag 19 juni 2011

Undra hur lång tid det tar att sticka den här fina koftan? Visst är den underbar!

Johanna - nu kan jag sticka en tröja till dig ;)Gratis mönster på Garnstudio.

Mera stickning - just nu stickar jag sockar från "fel håll", man börjar i tån och stickar mot skaftet - himla bra när man har lite garn och inte vet hur långt det räcker. Har provat olika mönster men tyckte det verkade krångligt och hittade en jättelätt beskrivning HÄR.

Så nu sitter jag och stickar och det regnar ute.........

9 kommentarer:

 1. Oh vart längesedan jag tittade in till dig,,härliga bilder som alltid. Jag gillade din nya spalje, och dina tankekort.
  Om jag ändå kunde bli flitig som du med stickningen jag håller fortfarande på med dotterns pippitröja och sommar oftast då jag ska sticka suck,,men i sommar ska sden bli klar skam den sopm ger sig. Vilken härlig kofta ,,jag börjar ju längta efter att få sticka annat.
  De där bokstäverna du köpt är det som stämplar ,,jag söker nämligen bokstäver som är som stämplar som man kan stämpla i keramik,,tänkte till keramik växtskyltar, har tittat på Panduro men dem är för små så såg jag dina du skrivet på skyltar med.
  Ha en go vecka Kram!

  SvaraRadera
 2. Så lugnad jag blev när jag läste dina ord om att "hinna" kommentera..skäms verkligen att jag inte varit här hos dej och sagt hej..sticka socka bakifrån..vore något för mej som e helt omöjlig på stickning..ha det..Maria

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder. sitter också och stickar. Nu skall jag följa dina länkar. Ha en fin fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 4. Så fin den var!! Jag håller på att sticka en kofta till mig själv. Får se hur lång tid det tar med tanke på att jag numera allt som oftast får riva upp stup i kvarten... *suck*

  Må gott i regnet!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Åh så fin kofta! Och vad kul det verkar med strumpstickningen! Vad sugen jag blev! Hm... om man.... ;-)
  Har också njutit tillbaka bland alla dina vackra växtbilder! Härliga! Och så fint det är med och runt ert växthus!!

  SvaraRadera
 6. tror inte den tar så lång tid att sticka med tanke på all luft som fanns mellan trådarna, såg väldigt mysig ut, kan tänka mig en vit blir väldigt fräsch till sommaren. Har precis gjort klart mina lila sockar, blev jättenöjd o stolt över att jag lyckats sticka mitt livs första sockar, gjort två på samma gång och dessutom från tån o upp. Nu har jag kommit en bit på de rosa-orange o längtar efter att börja på ett par till. "sockbiten" kanske?
  Ha det så gott / Maria

  SvaraRadera
 7. En verkligt flott kofta...så där skir och romantisk! Det låter praktiskt att sticka baklänges...Fast det kanske beror på vad det är man ska göra...fniss...
  Det regna och håller på nått helt fernaliskt och de dagar med sol är det bara att släppa allt annat och vara ute...men men det är ju midsommarvecka och då "ska" det väl regna!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 8. Hittade din lilla trevliga blogg här ....den gillade jag. Så då måste jag ju skriva ett par rader och berätta att jag kikat in :) Önskar dig en fin midsommarvecka Kramar från Marias Hörna

  SvaraRadera
 9. Tack lotta vad glad jag blev när jag såg att du nämnt mig. Vilka fina bilder du tar otroligt duktig fotograf. Härligt med dina stickningar jag tycker också om att sticka har 2 olika på gång just nu, fast jag en gång bestämt mig för att aldrig börja på något nytt innan jag avslutat det andra. Ann Toves mamma

  SvaraRadera