måndag 6 juni 2011

Latitud N 57°, Longitud E 11°

När det är sommar och sol får man väl vara lite lat och bekväm av sig?? Så jag sammanfattar helgens segling med en direktlänk till Johannas blogg,  så fräck är jag ;)

Härligt har vi haft det och nu väntas en ledig dag hemma och trädgårderi. Vad jag är glad att jag inte har några Häggspinnlarver hos mig!! I går när jag tog en springtur i skogen, så kom jag fram till en dunge där träd och buskar var alldeles vita!! Hur läskigt som helst! Jag skall ta ett foto nästa gång jag passerar området. I Göteborgsposten finns en artikel om just dessa larver och vad de ställer till med - hua mig!

Och så är det juni månad.... och vart tog maj vägen? Tiden går alldeles för fort....... inte konstigt att jag inte hinner sitta vid datorn - det är ju fullt upp hela tiden :) Gissar att det är samma för er........   :)

5 kommentarer:

 1. Ha det så sköt, här på ön har vi också nära till vatten ;)

  SvaraRadera
 2. Gillar din blogg. Så vackra bilder. Men jag kommenterar bara ibland. Gillar din koltrast.Ha det gött. Kramen Lisa.

  SvaraRadera
 3. Låter som ni haft det jättebra! Jag har oxå trädgårdat en hel del i helgen. :-) Och vi har häggspinnmal i området, inte i vår trädgård än som tur är...!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Och sedan när häggen blivit helt kaläten ser det ju värre än spöklikt ut. :(

  Jag hoppas att vi slipper sånt här i år.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. det känns som om det är mycket ohyra i år...

  SvaraRadera