tisdag 14 juni 2011

Kvällningen......

Idag var en dag som jag skulle behövt ligga på trädgårdssoffan i kvällsolen och stänga av alla ingående ljud........ men det blåser starka och kalla vindar så jag kryper upp i soffan istället.

I går hade jag en trevlig eftermiddag - jag fick besök av trädgårdsvänner och det är så trevligt att träffas och prata med likasinnande - det känns gott att få känna sig "nördig" bland trädgårdstokar :) Fick många fina gåvor som jag skall ta hand om när det har slutat blåsa därute - tack vännerna för besöket :) ♥

Nu mulnar det på men jag fick en bild tidigare i kväll på Krassen i krukan vid vinkastet - Krasse är en favoritväxt: lätt att så, tar sig oftast, blommar länge, inga sniglar som tuggar i sig blommorna, rådjuren äter dem inte, de finns i massor av färger och klarar sig utan vattning när vi far bort om helgerna och semestern.16 kommentarer:

 1. Kära Lotta!
  Tusen tack för igår! Det var väldigt trevligt att få se i verkligheten vad du har åstadkommit i trädgården. Den var precis så inspirerande och vacker som i dina bilder!/Kram!
  Anja

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för igår säger jag också. Både den goda maten och trädgården hade hämtat inspiration från Italien.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Jag skulle så gärna varit med men.......... Idag har vi varit ute i stormen hela dagen så nu är jag mer "urblåst" än vanligt:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Hejsan och ännu än gång tack !
  Det ser ut som blogg strulet, är fixat med ditt råd.
  Din underbara krasse missade jag, men glad för att du tog denna fina bild, den gör en glad.
  Idag har jag frisserat buxbom och dragit ett och annat ogräs. Och lunchat med maken.
  Imorgon får jag storm säkra trädgården, fy F för detta väder...Ha det gott, Kram Kia

  SvaraRadera
 5. Tack för att vi fick komma! Det var jättekul att få se din trädgård och träffa dig och de andra. Jag hade gärna stannat längre! Och du har kommit bra mycket längre med "piffet" än jag, verkligen mysigt och fint hos dig!

  SvaraRadera
 6. Trevligt med besök av trädgårdsvänner.
  Jättefin bild på Krassen!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 7. Härligt att få sällskap av andra trädgårdsnördar:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 8. Tack Lotta för senast! Det var precis vad jag behövde! Så roligt att få se din fina trädgård och god mat och många skratt.
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Det var verkligen jättetrevligt att träffas! Alltid kul att få se en bloggträdgård på riktigt! :-)

  Kram kram

  SvaraRadera
 10. Vilket fint foto!! Det är något av en renässansmålning över det.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 11. PS Hoppas flickorna skötte sig och ingen ramlade under bordet! ;-)

  /R

  SvaraRadera
 12. Verkligen vacker bild på krasse! Roligt med trädgårdsvänner:) /Mimi

  SvaraRadera
 13. Kul att träffa trädgårdsvänner - blir avis...
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 14. Roligt med trädgårdsvänner!

  Vilken härlig färg på krassen! Jag glömde bort att köpa frön, men fick tag på en del i mataffären. På fröpåsen är det en salig blandning av färger. Bara haren låter de vara i fred nu så jag får se vad det blir!

  SvaraRadera
 15. Krasse är vackert! men jag har ingen tunnis med dem, de blir så rangliga o fula...Tar väl inte hand om dem på rätt sätt...?
  Så roligt att ni kan träffas några trädgårdvänner!Måtte vara fullt upp med trädgårdstips o inspiration! På jobbet pratar vi trädgård vid fikabordet, vi är några likasinnade, som inte kan låta bli detta samtalsämne. Som tur är!
  Ha det gott, hoppas ert blåsväder har blåst bort!
  Lena

  SvaraRadera
 16. Oi! Vakre krassar! Vet du navnet på dem? Jeg sådde noen som hette "Strawberries and Cream" i år. På bildet var de kremfargete med rødt. I min trädgård ble de lysgule med oransj.. Neste år skulle jeg gjerne prøve den typen du har på bildet! De var "ursnygga"! Ha en riktig fin trädgårdsdag!

  Mange hilsen
  Stein fra Sommerhagen.

  SvaraRadera