onsdag 13 april 2011

Lära sig av misstag...

.
Tja, vår gammelkatt är inte "gammal och klok", minnet verkar vara kort :)  Några dagar efter att han blev instängd i växthuset, så hoppade han glatt in och la sig för att sova middag en stund! Det kanske inte var så farligt i alla fall.
Jag har däremot lärt mig att titta efter ordentligt innan jag stänger för natten och i helgen så var det inte bara våra katter som tittade in i växthuset, även grannens katter var på visit - förstår inte varför det är så kul med mitt växthus?!!  Det är bäst de passar sig för mig...........   ;)


.

11 kommentarer:

 1. tur då att du är ung och klok ;) som tittar efter noga i växthuset numera. men, katterna lider nog ingen nöd en stund bland växterna ändå...just nu är d väl ute efter d extra graderna som växthuset kan värma pälsen kan jag tro.

  *har inte glömt om smulbären, även om jag nu blev osäker på om d verkligen heter så, d där jag kan få tag i till dig...återkommer om detta*
  trevlig kväll

  SvaraRadera
 2. Haha... ja, visst är det skönt att minnet är kort. Växthuset är säkert en varm och skön plats för en liten kisse.
  /Humlan

  SvaraRadera
 3. Något luktar gott där kanske.
  Mina hundar vill gärna vara i växthuset på sommaren och sno tomater.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Vacker kisse din Findus! Nä, det gick nog ingen större nöd på honom under inlåsningen... speciellt inte då han vågar sig in igen!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 5. Haha, tur att NÅGON lär av sina misstag:)) Klart att katterna vill vara i växthuset där är mysigt, varmt, och det känns nog som ute fast det är inne:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Du kanske har kattmynta där?? Eller så är det väl bara varmt och mysigt där. Söt bild på Findus...mjau!! //Kram Karin

  SvaraRadera
 7. Katterna här hemma har också växthuset som favoritplats...Det verkar som om de trivs med att vara ute men under tak och i värme...inte så dumt om man tänker efter...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 8. Men där väl varmt och gosigt i växthuset kan jag tänka..... Mina kissar, eller åtminstone ena (honan) hoppar genast in i växthuset om dörren är öppen och går och lägger sig någonstans.... Så det finns fler som gör som din Findus :-)))

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 9. Förstår katterna:) vem skulle inte vilja vara inne i ett växthus hela dagen i govärmen.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 10. Hihi, jag håller med Berit - det är väl inte så konstigt att de vill vara inne i ditt fina växthus. Apropå växthus har du varit på Lilla Torp nyligen. Jag är sugen på en tur dit snart!

  Kul att du gillar mina påskägg...det låter som du har fina idéer du med! Kram Karin

  SvaraRadera
 11. Haha....säkert kissens favoritställe....som han snart kommer att ta över:) //helén

  SvaraRadera