torsdag 17 mars 2011

Tjuvstart - fredagens inlägg kommer på torsdag istället.

Det var lite klurigt med "tjuvstart" som temaord i veckans Blooming friday, visst är fönsterbrädorna fulla med sådder och sista veckans sol har verkligen satt fart på dem! Jisses! Läste förresten hos en bloggare - som jag just nu inte minns vem så jag skall inte ta åt mig äran - att man kan blanda ned 1 tsk Hjortronsalt i 1 liter vatten och låta det stå en stund och bli rumstempererat och sedan vattna växterna med det (inte sådderna). Jag sökte på nätet och läste att det skall vara en bra näringsstart för tex Pelargonerna.

Tjuvstar var det ju ;)  Vi har haft minusgrader de sista nätterna så inga blommor får vara ute än och jag får återkomma till lilla växthuset där jag har tjuvstartat med våren. Några Bellis i vas står på rad,


och en söt ljusblå Penseé planterad i en korg som väntar på att få flytta ut!Undra vad andra bloggare har tjuvstartat med? Ta en titt hos Katarina så får ni se :)

Ha en skön fredag - det skall jag ha ♥


-

6 kommentarer:

 1. Vilket roligt och lite oväntat sätt att tjuvstarta på....
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 2. Jag det var ett smart inlägg, själv är jag tom i skallen på det temat... kanske kommer på något tills i morgon.
  Kram Pella

  SvaraRadera
 3. Glömde att skriva att det var så ljuvliga bilder......
  Kram Pella

  SvaraRadera
 4. Du är klok du! Som tjuvstartar med inlägget idag. Ska göra likadant och låta bloggen vara i morgon. Vilken fin låda med vår du hade satt ihop i tidigare inlägg! Härligt vårigt!
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Jag missade de där med bloggfri fredag men har skänkt ett litet bidrag så jag hoppas jag är förlåten i allfall.. *ler* Köpt Pense redan? Ja det är snart dax även här nere! Och man längtar minsann en smula om jag ska va ärlig!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Det är så himla fint med både bellisar och små vaser. Vilket härligt ljus du har fått in i det fotot!

  SvaraRadera