fredag 25 mars 2011

Jag och min blogg?

Jag fick ett mail förra veckan från nya tidningen ISABELLAS, om att min blogg är en av de 10 bloggar som är nominerad i kategorin trädgård - gissa om att jag blev överraskad! och vilken ära! Lilla jag och min lilla blogg.... :)
Det kommer vara röstning som börjar 25 mars och slutar 23 maj. Jag skall trixa till en "banner" med länk till röstningen och kanske är det någon som tar sig tid för ett "klick"  ;) Vill ni ta en förhandstitt på tidningen, kan ni klicka er vidare HÄR. Skulle ni vilja rösta på mig.... *generad*, så kan ni göra det på tidningen Isabellas sida på facebook - HÄR.

Det är roligt att okända läsare gillar min blogg :) I höstas så hörde ett mediaföretag av sig till dottern, de skulle ha en utställningsmonter på Elmiamässan och frågade om de fick låna en av de "trädgårdsfilmer" som dottern Johanna har gjort - och det fick de ju förstås, med tillåtelse av både Johanna och mig, det var ju mig och min trädgård som var huvudpersoner i filmerna :)  De hörde dessutom av sig efter utställningen och tackade för lånet - det var väl gulligt gjort :)

Två av filmerna har jag länkade HÄR . Ibland när jag pysslar och donar runt så smyger Johanna med kameran så jag vet inte alltid om att det blir en film :)

Önskar er alla en härlig helg ♥

.

9 kommentarer:

 1. Grattis till nomineringen! tänk att alla vi som blev nominerade liksom ingår i samma sfär:-) Roligt för oss alla, tycker jag! Det blir spännande att se vem som tar hem det hela. Skönt att man inte kan se hur många röster alla får...

  varmkram H.

  SvaraRadera
 2. Tack Lotta, för dina kommentarer!

  Försökte rösta på din blogg, men eftersom jag redan ikväll röstat på en inredningsblogg fick jag inte rösta mer. Gör ett nytt försök via dotterns inloggning i morgon. För visst ska du ha min röst!

  Mailar dej strax!

  Lena

  SvaraRadera
 3. :) grattis! jag vill rösta men länken...? / kram Åsa
  ps tittar in igen! :)

  SvaraRadera
 4. Har röstat.. självklart =).. hihi.. så roligt med filmerna har ju sett ett par o de är kul att se.. ni är för härliga. Jo du köpte två julrosor till mig minns jag, en prickig o en ljus.. den ljusa finns nog kvar tror jag.. =).. men den fina rödprickiga ja vart tog den vägen, sorgligt men tur det finns fler att köpa i affären. Nu har jag tokröstat på Jessica.. o lars har röstat på Frank.. delade meningar i detta huset, haha.. kram och ha det så gott/monica

  SvaraRadera
 5. Nämen? Fy tusan va skoj! Och med all rätt, du har en toppenfin blogg som det alltid är lika kul att kika in till! (Och numera har vi ju ändå hållt på några år! Tänk när vi startade på Trädgårdsblogg.se? Jösses va tiden går!)

  Varm kram & Trevlig helg!

  /Veronica

  SvaraRadera
 6. Kan bara säga grattis. Har alltid gillat din blogg och dig fast jag inte känner dig. Ska kika in till tävlingen//Britt

  SvaraRadera
 7. God kväll, äntligen inne efter en dag i vinkastet. Mycket återstår av rengöringen.
  men mina tulpaner gör mig lycklig.
  Fått upp påskfjädrar i Havtornen, lite av en tradition.
  Givitvis har jag röstat på dig !!!!!!
  Imorgon kommer kameran hem från Brascilien, så jag längtat. Maken lär väl vara trött efter
  fisket !!!
  Fortsatt trevlig kväll / Kia

  SvaraRadera
 8. Åh kul Lotta! Du fick min röst. Såklart! :)

  Kram Karin

  SvaraRadera
 9. Stort grattis till nomineringen hod Isabellas! Va roligt.

  Kramar från Kungsbacka

  SvaraRadera