onsdag 9 mars 2011

Jag har en favorit,

.

Jag har en favoritblogg, en inredningsblogg som jag gillar så mycket, det är bloggen Helt Enkelt. Jag dras åt det enkla och sparsmakade när det gäller inomhusinredning, älskar de naturliga färgerna och materiel och det är just det som är Anna-Malins röda tråd i inredning. Hon har byggt en jättefin hylla som jag blev inspirerad av och fick hjälp av maken att snickra (jag är hopplös med hammare och spik). Ta gärna ett besök på bloggen och inspireras!Hyllan är byggd av sågat virke och betsad med “drivved” och jag älskar den! Den placerades på stora väggen i köket och det blev så bra. Den är "ruffig och grå" och betsen liknar verkligen drivved i verkligheten.Tanken är att vi alla i familjen ställer små ting på hyllan som vi tycker om och finner rätt i tiden. Lilla griffelanslagstavlan kommer till nytta igen och varje vecka skrivs “kloka ord” som vi tar med oss i vardagen.Jag älskar drivved! När vi är vid “stugan vid havet” så blir det strandpromenader och jag bär alltid med mig drivved hem, oftast så får promenadsällskapet bära drivved de med – eller hur syster yster?!  Kanske jag en dag har burit hem så mycket drivved, så det kan byggas en hylla i mindre format.Önskar er alla en skön dag!

.

13 kommentarer:

 1. Hej!
  Håller absolut med dej om bloggen Helt Enkelt, har både den och din blogg på min blogglista!

  Så fin hyllan blev! Heter färgen drivved?

  Fortsätt skriva fint om trädgårdar, till våren kan jag börja vistas i min!

  Lena

  SvaraRadera
 2. Jag instämmer - helt enkelt fantastiskt inspirerande!

  Vilken fin hylla du gjort Lotta. Jag är också sugen på att prova drivsbetslacken. Kanske jag får bygga mig en hylla jag med.

  Ha det gott!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Vackert! nu ska jag titta in på bloggen du tipsar om.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 4. tack så mycket :)

  och så fiiin hyllan blev! jättekul att se!!

  ha det gott.

  //Anna-Malin

  SvaraRadera
 5. Hejsan Lotta!
  Hela din familj verkar vara ett oslagbart team:)!
  Hyllan blev supersnygg! Ang drivved så kan jag bara hålla med. Det är inte för intet som en del konstnärer håller sig gärna vid havet och tillverkar saker av det som sköljs i land./Anja

  SvaraRadera
 6. Fin hylla...och blogg-tips....
  Med lite djupare hyllplan skulle den vara fin till pelargonerna ute på sommaren kom jag att tänka på....jag som behöver lite plats för dessa små blommor som tenderar att bli fler och fler.....

  SvaraRadera
 7. det enkla är oftast vackrast. Har missat denna blogg men den får lov at tkollas in det är en hel djungel därute så tack för tipset. =)

  SvaraRadera
 8. Verkligen en flott blogg och det passar min smak också...Det enkla tilltalar mig...Hyllan gillar jag och idén är mycket trevlig...kanske något att ta efter...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 9. Så snygg hyllan blev, drivvedslack är det något nytt ?
  Håller mig till trädgårdsbloggarna.
  Ta det lungt / Kia

  SvaraRadera
 10. Snyggt...
  Jag gillar det där enkla..bara brukbart egentligen..
  Önskar att jag hade kvar de enkla men skeva trähyllorna jag snickrade till lekstugan som barn..jag hade nog tyckt mer om dem nu än jag gjorde då..
  Fast man kanske kan snickra lika enkelt o skevt fortfarande :0)

  SvaraRadera
 11. Jag hittade hit av en slump men fastnade så för ditt hjärta i trä!
  Har du gjort det också? och hur? och i såfall av vilken buske/trä? :)
  Som sagt jätte fint!

  /Marie

  SvaraRadera