torsdag 3 februari 2011

Jag trodde...

.

.....att regnet skulle spola bort vintern, tvätta rent och ta bort allt det gråa därute, det är möjligen lite mer barmark och lite renare men så läste jag att det skall komma in ett nytt snöoväder i helgen.......Det är väl bara att gilla läget....... *suck*

Glad är jag i alla fall att få tillbaka favoritdatorn, den har varit hos pc-doktorn i snart en vecka, den hade blivit överhettad (fläkten i datorn är dålig) och skadat nya hårdisken som endast var 4 mån gammal, tur att "doktorn"  var så sjysst så att han bytte hårddisk igen utan kostnad :) Återigen är jag glad att jag har bilder och annat sparat på extern hårddisk och webhotel :) Har införskaffat en "kylplatta", en platta med en inbyggd fläkt som jag ställer datorn på och kyler av undersidan där datorns fläkt sitter. Håller nu tummarna att den inte får härdsmälta en gång till  ;)

Nu längtar jag efter helgen, lediga dagar och att stoppa händerna i jordpåsen - skall skola om chili- och paprikasådd och pyssla om övervintrarna.

Ha det allra bäst ♥


.

19 kommentarer:

 1. Snö till helgen toppen bra... oj då måste jag fixa imorgon i uterummet.
  Hoppas bara snön kommer hit också.
  Som sagt helt ok för mig.
  Leidighet skall snar bli här också.
  Vilken läcker bild Lotta!
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Såg också att det skulle bli snö:(( Idag är hör rena swimmingpoolen i trädgården. Gillar din bild skarpt! Mycket läckert foto!

  SvaraRadera
 3. Vilket vackert foto! Ja.. såg också att det skulle bli snö.. eller snarare snöblandat regn... Men varje regndroppe hjälper väl våren på traven..? Gäller att tänka positivt när det är gråväder. :)
  Kram,
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Snö????
  Nej tack. Jag är nöjd för i år ;))
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 5. Is och snø her oxå, men pluss grader och sol....vil at isen skal forsvinne fort...

  SvaraRadera
 6. Nog får vi vänta ett tag på våren ... Det brukar ju vara så här dags som den göteborgska vintern brukar komma. Tänk bara på förra året. Då vräkte det ner snö i mitten av februari.

  SvaraRadera
 7. Men du...jag kollade på smhi i kväll o där säger de +5 som på lördag?! Hu för snö just o ska det komma så kan det gott vänta så att vintern blir "kortare"...Jag har riktigt börjat bli van vid vårkänslan..ja ja...Vädrets makter rår och inget mer med det!
  I morgon är det fredag och det ska bli så skönt att slappna o vara hemma!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 8. Håller med de andra om att fotot är helläckert:) Snö till helgen? Nä, det är helt fel:))) Det blir kanske lite regnbara, vi har VÅR nu ju:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 9. Man får räkna med bakslag,men det känns bra att det hinner smälta lite mellan bakslagen.
  Mariana

  SvaraRadera
 10. Förutom ett par snö högar har allting smält bort, men visst få vi räkna med mera snö hela februari åtminstone. Vilken fin is bild!
  Ha en fin dag, Petra B.

  SvaraRadera
 11. Nej, nu vill vi inte se någon mer snö tack. När jag steg upp i morse så hade det kommit litegrann, tyvärr..... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 12. Ja här snöar det stora flingor för en stund sedan.Vill inte ha mer.Fin bild.Måste börja skola om jag med snart.Ha det gott

  SvaraRadera
 13. Hejsan Lotta, den naturliga iskonsten är vacker, men jag vill se öppet hav igen.
  Ha en skön helg, Kram Kia

  SvaraRadera
 14. Vacker bild!!!!

  Härligt att få tilbaka datorn förstår jag.... Nä, inte någon mer snö nu va?! Hoppas det inte kommer hit till mig också... Det snöade faktiskt lite igår om jag ska erkänna ;-) Nu vill vi bara ha töväde och vårvibbar!!!!

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 15. Vilken cool bild! Snö till helgen, NEJ TACK! Nu har vi ju äntligen börjat hoppas på en vår (fast kanske inte riktigt än) julrosorna knoppas och snödropparna och vintergäcken börjar titta fram ur jorden. Hoppas det håller sig till regn även om en solig helg står högst på min önskelista ;P
  Kram gittan

  SvaraRadera
 16. Snö.. känns avlägset nu när man har fått vårkänningar. Fast det hade kanske varit najs med lite snö till Sportlovet....

  SvaraRadera
 17. Vilken läcker bild!

  Än har jag inga vårkänslor, men pärlhyacinterna är så fina i hallfönstret och jag njuter av vårblommor inomhus.

  Ha en riktigt mysig helg med fingrarna i jorden!

  SvaraRadera
 18. Man är verkligen beroende av sin dator nu för tiden.
  Här är nästa ingen snö kvar men i morse kom det snöblandat regn, det smälte igen.

  Kram!

  SvaraRadera
 19. Underbar bild...
  kramiz//kullervilla

  SvaraRadera