söndag 6 februari 2011

Budgettips

.


Nu har jag vårtfint i köket :)På panduro säljer de nu fönsterdekor för en billig peng, utskurna blommor i tunn plastfilm som jag fäste på nyputsade köksfönster och genast blev det ljusare och finare i köket :)

Jag är hopplös med krukväxter, glömmer att vattna dem så den här lösningen passade mig perfekt.

Väder: i går (lördag) var det stormväder med lite sol och förhoppningsvis torkade det upp lite efter blötsnön och regnet. I dag, söndag, ser det ut att bli solsken och kanske dags för städning i trädgården?


Ha en skön söndag ♥


.

13 kommentarer:

 1. Om man själv klipper ut bilderna ur smörpapper blir det ännu mera budget!!!;-) Snyggare så här, tror jag - om man inte är en hejdare med saxen förstås.
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Men! Oooops, vad skriver jag? Var fick jag hejdare ifrån? Hejare, ska det vara! ;-) Här hejdas ingen kreativitet!
  /R

  SvaraRadera
 3. Vilken fiffig idé och snyggt blev det också. :)

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 4. hej hej..
  det finns så mycket sött inne på P.H. har drömt mig bort i deras nya katalog..

  här hos mig (örebro län) skiner solen som bara den, så idag ska jag ut och fixa i trädgården..

  önskar dig en härlig dag.

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att komma ut i trädgården har varit ute en liten sväng men forfarande är det för mycket snö i trädgården. Bra blommor som inte vissnar//Britt

  SvaraRadera
 6. Så fint....kanske något för mina fönster i källaren där jag vill ha nånting som hejdar insynen utan att hejda ljuset ;)

  SvaraRadera
 7. Tyvärr ingen sol ännu men med så fina fönsterdekorationer är det ju nästan solsken ändå. :) Panduro har mycket kul! Ha en skön söndag!

  kram Karin

  SvaraRadera
 8. Kul med dekorationerna!
  Om du är dålig på att vattna borde Orkide passa dej.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 9. Det där vore ngt för mej. Blommor i trädgården fixar jag men inte krukväxter....slängde en idag.

  SvaraRadera
 10. Hejsan!

  Lite försent för en annan med det tipset, men så smart. Jag rationaliserade bort fönsterbrädorna istället "ler". Tog bort i både kök och rum för jag kan ju bara ha de som inte doftar och sen är jag ofta bortrest i veckan, så jag njuter av blommor i trädgården istället. Har röjt efter stormens framfart men snön håller fortfarande järngrepp om de flesta grenarna, men nog finns det jobb bara den försvinner. Så mysigt att ta en fikapause i ditt vinkast. I min proffisoriska fönsterrum hade tallf-n gjort en buckla i takplåten så det är ett "ljuvligt" takdropp därinne, suck.. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 11. Väldigt söta små fönsterdekorationer! Och på nyputsade fönster... att du hinner!

  SvaraRadera