fredag 21 januari 2011

Grått...

Redan igår (torsdag) bestämde jag mig för att jag skulle njuta av en eftermiddagspromenix i vintersol - för de hade väderrapporten lovat! Men när jag fått på broddar på skorna, stavarna i handen och kameran om halsen, så var det dimma!Det kan ju vara fint det med men inte idag, för jag ville ju ha sol!Så nu får banne mig solen titta fram i helgen tycker jag! 

10 kommentarer:

 1. Hej!
  Vi är säkert många som vill ha en stor sol som ger massor av ljus och ny energi.
  Det har varit fruktansvärt grått alldeles för länge nu och vi får bara hoppas...
  Kram /bea

  SvaraRadera
 2. Hej fina Lotta!
  Ja, nu vill vi har lite ljus och värme istället för allt detta gråa... Men det var vackra bilder du visade. Mycket stämningsfulla!
  Ha en fin helg!
  Kram,
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Sol hoppas jag också på i morgon. PLanen är att plocka en del grenar och bara vara ute i dagsljuset.
  Vi hade lite sol här idag men jag hann inte vara ute så jättemycket så jag vill ha hit den i morgon också mnsann.
  Fiskarna är ute året om. De går ner i temperatur under vintern så de bara finns till liksom. Äter inte utan bara precis finns till. Det får itne frysa helt på dammen för då bildas sumpgas och då dör fiskarna. Det får så klar itne bottenfrysa heller. Dammen har två djuphålor, en grundare och en djupare och det är där nere som fiskarna står under den kallaste tiden. När det är en medeltemp på 8-10 grader ska man mata dem igen.

  Hoppas du får en bra helg! Kram!

  SvaraRadera
 4. Hos oss har vi haft ett underbart väder idag. Kallt men sol, fast nu på kvällen kom det lite snö igen :)Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Det har varit snålt med sol,hoppas,hoppas vi får lite snart!
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Ja, solen behövs för kropp o själ nu mer än nånsin! Här har vi också blivit lovade den - i alla fall på söndag...Så jag hoppas också få lite solvitaminer. Men jag har ju förmånen att garanterat få sol o värme om ca 1 vecka! På min fördelsedag! Jippiie!
  kram !
  Lenas trädgård

  SvaraRadera
 7. Du får komma upp till mig!
  Här har solen skinit från en klarblå himmel i två dygn.
  Men har jobbat och kameran är inlämnad till reparation i Mölndal!

  SvaraRadera
 8. Hmmm, snö... har vi blivit lovade imorgon... Får väl hålla mig under mina lysrör. Där spirar våren:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 9. Men väldigt vackra och stämningsfulla bilder blev det!!!! Dimmigt här i dag också.... Men väldigt vackert...

  Ljuset dock.... är det man vill åt nu ;-)

  Önskar dig en solig helg!!!
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 10. Solen får gärna lysa hela helgen och flera dagar framåt också....

  SvaraRadera