lördag 27 november 2010

LördagsljusTrevlig lördag på er !

7 kommentarer:

 1. Myspys:)) Ha en trevlig och mysig advent/Monne

  SvaraRadera
 2. Så vackert ljus som lyser upp i mörkret! Här tänds ingenting förrän i morgon. Förra natten hade vi fruktansvärd snöstorm och det fortsätter att snöa. Vi har redan fått en halvmeter snö.
  Önskar dig en riktig mysig 1:a Advent!
  Kram Randi

  SvaraRadera
 3. Det är så vackert och stämningsfullt med alla ljus och slingor överallt nu.

  Kul att Johanna kommer hem ett tag.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Mysigt med belysning i mörkret.
  En trevlig helg
  Mariana

  SvaraRadera
 5. Så vackert med alla ljus som börjar tändas runtom i alla stugor.. =) dina stjärnljus var så fina.. o ha en riktigt mysig kväll nu med Johanna som kommer hem.. och en mysig 1:a advent/kram/Monica

  SvaraRadera
 6. Många UFO:n blir det... ;)
  Själv kämpar jag vidare med att få klart några av mina projekt. I början blev en del småprojekt klara, men nu är det de större kvar, och de tar ju längre tid... Men det blir några varv nu och några då och INGA nya handarbeten påböjras! Ibland får man vara hård...!! ;)

  Rensar även hårt i garnförrådet. En del garn kommer aldrig bli något utav, lika bra att inse det och göra sig av med dem!
  Ett par påsar har gått till en kvinna som stickar till Röda korset och fyra nystan blev present till en 9-åring idag. Kul när de kommer till nytta istället för att samla damm!

  Andra utrensade saker har jag börjat lägga ut på Tradera med. Kanske det kan klirra något mer i kassan samtidigt som man blir av med saker.

  Ja, nu förberedes det för advent!
  Jag och dottern har pyntat i våra skyltfönster idag. Ska göra det sista imorgon fm och på em har vi "Vintergatan" här i byn - tipspromenad i butikerna. Kul att se om det kommer några!

  Mysigt det ser ut med din pyntning!
  Ha en fin första advent!
  Kram!
  /Annastina

  SvaraRadera
 7. Hej hopp...Jo jag har förstått att ni fått snö där nere också! Här har vi faktiskt inte så mycket snö ännu (Österbotten...lika högt som Umeå, typ..), men desto kallare. När jag steg upp i morse visade mätren på -17.
  Hur länge har du fruktskivorna i ugnen, och hur varmt? Är det nåt annat man ska tänka på? Jag tänkte jag skulle testa :)

  SvaraRadera