fredag 26 november 2010

Lite vitt…….

är temat denna kalla fredag – och vitt är ju inga svårigheter att hitta! Ni som följt min blogg ett tag, vet ju att jag alltid varit avis på de bloggare som kan visa upp “vita vidder” och massor av snö, och att jag alltid beklagar mig över att det “alltid” regnar i Göteborg – MEN – nu så har vi fått en vit vinter! Och det är kallt som sjutton!!! Jag hann liksom inte med…….. fick tidigt en morgon gå ned i källaren och leta efter varma stövlar, tjocka jackan, mössan och mina fårskinnsvantar  ♥ Men jag klagar inte!! Det är jättemysigt! Och alldeles lagom till första advent…. *gillar*Lite trist att komma hem när det är mörkt men det skall bli härligt i helgen, när jag kan pälsa på mig och gå ut och göra några snöänglar *ler belåtet*

Det skall bli spännande att läsa de andra bidragen, om de också fångat den vita vinter vi har på bild – alla bidrag finns att läsa hos Katarina med bloggen “Roses and stuff”.Ha en riktigt härlig vit fredag  ♥

16 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med en vit adventstid, och det blir så mycket ljusare med all snö. Snöänglar låter som en kul helgaktivitet, har man bara klädd på sig så. Ha en fin helg :)

  SvaraRadera
 2. :O)! Jo nog har vi vinter alltid!
  KRAMAR!

  SvaraRadera
 3. Vintern har även hittat till oss på Öland, jag gillar dom vita vyerna men inte skottandet och snön på vägarna.

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen en passande bild för hua vad det är kallt och vi har bara november ännu. Hur ska detta sluta.

  Ha en bra helg, Kerstin

  SvaraRadera
 5. Håller med om att det är vackert med vitt till advent:) och lite snö och lite kallt har jag gärna istället för det gråa och regniga bara det inte blir FÖR mycket. Ha en trevlig helg/Monne

  SvaraRadera
 6. Härligt med snö...och härlig bild!
  Tjingeling

  SvaraRadera
 7. Hejsan Lotta,
  Nu har vi fått vinter! Levande ljus, en brasa lite varm dryck.....
  fläckten gör sitt för att hålla vinkastet frostfritt, idag åker ljusslingan upp på räcket !
  Fönstren får sig en puts, dock endast på insidan. Lite fusk men tur för mig
  Trevlig första advent, Kia

  SvaraRadera
 8. Kan väl delvis hålla med-alltså vit vinter är bättre än regn o grått. Får försöka o se det bästa i det . Jag kan ju inte göra ngt åt det ändå så JAG SKA njuta av det istället.
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 9. Längtar också efter helgledigt så man kan gå ut (trots förkylning). Vilka mysiga flingor som singlar ner på din sida - ger med bilden en vacker o härlig adventskänsla.
  Hej hej
  /Ann Marie

  SvaraRadera
 10. Nja... jag håller ju inte riktigt med dig . SOm den äkta skåning jag är så föredrar jag faktiskt våra gröna vintarar med regn och plusgrader framför detta, brrrr! Att sen veta att minstingen nyss "landat" i Göteborg för att gå på konsert ikväll och ta bussen hem i natt känns inget skoj i busvädret. Jag hoppas bara att de hittar något nattöppet ställe där de kan sitta inne i väntan på bussavgången eftersom centralen stänger inann dess. Ha det gott och njut av snön så mycket du vill ;P
  Kram

  SvaraRadera
 11. Avstår helst från allt vad vinter heter, alltså handlar mitt inlägg idag inte om snö... Men din bild kan jag njuta av!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 12. Ja, man får väl lov att säga grattis då.... till snön! Du är verkligen en duktig fotograf Lotta! Underbart vacker bild på det vita....... och det sista höstlövet som krampaktigt håller sig kvar på grenen...........

  Önskar dig en fin första advent!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 13. Hej, hej Lotta!

  MÅSTE man vara glad åt eländet? Nä. Nu raderar jag ordet vit/-t från min vokabulär oavsett hur fina bilder du och andra tar;)))!/Anja

  SvaraRadera
 14. Det konstiga är att snön kommer alltid som en överaskning...men visst passar det bra till första advent...det är man inte precis bortskämd med ;)
  Ha en mysig helg ;)

  SvaraRadera
 15. Vackert med all snö, men man blir lika överraskad varje gång..
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 16. Visst kan det vara fint med snö...runt jul och så annars nej tack. Jag vill inte ha snö i november, det är humhum så kallt här också och det är änny värre. Jag tror jag har blivit allergisk mot kyla ;-)

  Vackra bilder Lotta!

  Usch, va gnällig jag låter ;-))

  SvaraRadera