söndag 22 augusti 2010

I stormens öga

Tjoho vad det blåser vid kusten! I går lördag, var det stoooora vågor "vid stugan vid havet". Himla tur att svågern fick upp krabbnäten innan de stora vågorna kom. Jag tog en tur på stranden med kameran för att leka lite -tyvärr så glömde jag stativet så bilden kunde haft bättre skärpa men den blev rätt ok ändå.

Jag fotade med 1 sek slutartid och sent på eftermiddagen, hade jag haft stativ kunde jag fotat ännu senare och fått en mörkare bild. Har också dragit i reglagen för mättnad och minskat färgen.

Idag söndag blåser det en hel del men inte så stora vågor som igår. Nu blir det strax en morgon-springtur och sedan hoppas jag kunna hitta lite mera lingon.

Ha en skön söndag :)

14 kommentarer:

 1. Det låter verkligen som avslappning det ni gör vi stugan. Härligt!
  Här regnar det och i går blåste det en del men då hade vi sol. Det får bli bakning tror jag och sen springa.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vacker bild, som en tavla, vår familj gillar när det blåser ;)

  SvaraRadera
 3. Urskön bild, Lotta! Tack för att du tipsar hur man gör, så man kan leka lite själv:-)

  Ha det fint! Hillevi

  SvaraRadera
 4. Låter härligt!
  Ha en skön söndag,
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig bild.!! Jo, nog har det blåst lite här oxå fast inte storm förståss. Tycker det är så vemodigt med regn o blåst. Blir så höstigt.
  Ha det gott borta vid havet. /Knatten

  SvaraRadera
 6. Jag älskar din bild...förstor upp den och sätt på väggen, den e grym!

  SvaraRadera
 7. Spännande bild, vädret är mäktigt. Det är härliga dagar nu, låter ut som du har en härlig helg.

  SvaraRadera
 8. Fin bild,vad duktig du är med kameran.
  Mariana

  SvaraRadera
 9. Helt otrolig bild!! När ställer du ut???!!!

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Här går jag och väntar på regn för det är tropisk värme varje dag så man blir helt slut. Har beställt 1000tals botaniska tulpaner så det får gärna dröja än ett par veckor innan grävandet orkas göras. Har kommit på att det är ingen ide att gå omkring med en hink vid rensandet längre för hädanefter är det skottkärran som står som trädgårdsprydnad hos mig. Börjar snart få mina rabatter fyllda med stora plantor och då behövs en sån bättre och man kan hänga trädgårdsväskan på handtaget. Du fixar fina kort med kameran och jag har fått ett avancerat (för mig) fotoredigeringsprogram som jag ska klura med i vintermörkret. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera