onsdag 21 juli 2010

Semestertider.....

Det är rätt skönt att ha semester, vara ledig, göra vad jag vill av dagen, njuta av sol och värme vid "stugan vid havet"  =)

Vi har fått en begagnad hammock i trä av farfar :) och den har vi idag skrapat fri från färg - svettigt i värmen men ändå kul med lite pyssel. Första lagret med färg är målat och kanske är den klar tills i morgon och då skall vi sitta där och gunga medans solen går ned bakom bergen.Hoppas att ni på ett eller annat sätt, njuter av sommaren :)11 kommentarer:

 1. Härligt med semester och "göra -vad - man - själv - vill - tid" och det verkar som om du tar din fritid på allvar och jobbar på i värmen ;)
  Men, det är samtidigt kul med små (och stora)projekt som ofta bara väntar på att ngn tar itu med göromålen.
  Jag har varit i skogen ikväll och plockat blåbär och fyyy vilken mygginvasion!!
  Men...det blev några liter blåbär ändå :)
  Ha en riktigt skön semester!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 2. Uppskattar min sem och att det är så skönt att man kan vara ute och bara vara gunga lite i hammoken är inte några fel//Britt

  SvaraRadera
 3. Härligt att ha semester förstår jag;)) Du får ju vänta med att gunga tills färgen torkat i alla fall:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Då önskar jag en fortsatt skön semester ;O)
  Själv har jag de 3 första veckorna i augusti.
  Kram, Petra B.

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det underbart med semester! Jag har nu, snyft, bara ett par dagar kvar nu... Jag har i alla fall haft en bra semester så det känns bra.

  Vi funderar på att ta en gammal trädgårdssoffa vi har och såga av benen och hänga upp den på något vis så att det blir lite liknande hammock. Vi får se, har inte ens rotat fram den ur gömmorna ännu. :)

  Må så gott! /Åsa

  SvaraRadera
 6. spännande! Även jobb är ju semester om de är roliga eller leder till något roligt!

  SvaraRadera
 7. Ja nu har vi semester o njuter i fulla drag...jag trodde nästan att det aldrig skulle vara dags...I juni segade sig tiden fram och hade jag blivit tvungen att jobba en dag till så vet é sjutton om jag hade orkat det...
  Skrapa färg låter perfekt o det blir säkerligen gott att sitt där o gunga...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 8. Hmm.. så gott med semester äntligen va?.. härligt att ha ert ljuvliga ställe däruppe.. och njuta av hav och natur. Lagom sysselsättning att skrapa o måla för att sedan kunna njuta av solnedgångar resten av sommaren.. kärt besvär eller hur? Vår västkust är världsbäst.. så mycket fint på en gång för ögat o sinnet, nu när jag skriver längtar jag redan tillbaka trots att jag varit där så mycket nu, men imorgon bär det nog av igen japp så får det bli det gäller ju o passa på när det är skönt väder.. kram och ha det riktigt gott.. Monica

  SvaraRadera
 9. Härligt med semester!
  Låter som om du kopmmer få sommarens finaste Hammock när du donat färdigt med dem :) Kommer du sy egna dynor i något härlit tyg kanske?!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Låter härligt! Ha en skön semester.
  Mina veckor är nu slut och börjar jobba ikväll. Men det känns helt okej. Har haft det väldigt bra.
  Njut:)

  SvaraRadera