onsdag 23 juni 2010

Trädgårdsbesök i går,

hos Karin med bloggen Karin a fotografi (gamla bloggen UTE och INNE ) och vi fick äntligen! se både det vackra växthuset och trädgården. Jag var nog alldeles förstummad för jag tog inte så många bilder *ler* men här är i alla fall en bild på en cirkelformat rabatt, rosen vet jag inte namnet på men kolla in den läckra perukbusken som blommar! I förgrunden en vacker styvklematis som Karin har lovat mig en stickling av :)


Vackra Nelly Moser - de blommorna är ju bara så läckra!
Slutligen en Trollius av något slag som jag blev så kär i! Den var planterad framför en stor Djävulsbuske om jag inte minns fel och effekten var läcker - och jag fick inte med den på bild......   :(


Ett stort tack till Karin och hennes mamma för en trevlig kväll och gott kaffe med tilltugg :)9 kommentarer:

 1. Förtrollande är ordet!
  Förstår dig med att hinna, man vill bara hinna vara bland sina växter!!!!
  Carin i norr

  SvaraRadera
 2. Vad jag blir avundsjuk på alla dina fantastiska trädgårdsvänner... Det ser absolut underbart ut!
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Eller så var vi alldeles för upptagna av att prata! ;) Visst stämmer det att Trollius Alabaster kamperar ihop med en smällspirea. Det var jätteroligt att du kom Lotta, så roligt att träffa likasinnade. Tack för Elvira!

  Kramar Karin

  Ps. Åh wow vilka läckra kuddar i föregående inlägg! :) Läckert!

  SvaraRadera
 4. Visst var det trevligt och fint växthus, lite avundsjuk.

  SvaraRadera
 5. Vad kul att få besöka andras trädgårdar. En styvklematis kanske är det jag har i en av rabatterna. Ser ut som det. Och jag hoppas det för den ser läcker ut.
  Ha en skön midsommar. /Knatten

  SvaraRadera
 6. Hallå Lotta, nej men åh, har ni varit hos Ute& Inne-Karin!! Jag har undrat var hon tog vägen, vilken trädgård! Tack för att vi fick kika, ljuvliga blomsterbilder i din blogg, man vill liksom klippa ut dem och sända som vykort: )

  TREVLIG MIDSOMMAR!!!

  SvaraRadera
 7. Låter som ännu ett trevligt besök//Britt

  SvaraRadera
 8. Härligt med trädgårdsbesök! Och extra kul när det är hos bloggvänner....
  Ha en riktigt skön midsommar!
  /Helen

  SvaraRadera
 9. Ja det var riktigt trevligt, kul att ses igen! Jag ska lägga upp mina bilder snart, tror nog jag fick nån rätt bra på den fina kombinationen av Trollius och smällspirean... :)

  SvaraRadera