måndag 3 maj 2010

Välkommen vackra maj!

Nu ligger den allra bästa månaden på hela året framför oss! Det är bara till att njuta av varje dag och vara ute så mycket det går.
Har varit vid havet i helgen och där finns en helt fantastiskt vacker Forsythia - håll med om det :)Undra om det fortfarande är Vårteckenutmaning på Bloggen HUMLEBACKEN? Får kolla upp detta under dagen.
18 kommentarer:

 1. Synd att det bara är en månad som maj varar i eller hur? Det skulle vara 2...
  Ha en bra dag
  Annika

  SvaraRadera
 2. Eller varannan kom jag på...
  Annika

  SvaraRadera
 3. Håller med, Maj är verkligen vacker.
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Mycket vacker :) Nu är det gott att vara människa. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Maj är den bästa månaden av alla. Jag tror att det var 'Fröken solhatt' som i ett inlägg för ett tag sedan föreslog att man skulle lägga in maj mellan varje månad så att den återkommer varannan månad.....

  Snygg ny header du har bytt till - I like.... (behöver nog se över min också...)

  Ha' det bra!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med Maj månad är underbar. Det gäller att ta vara på varje fin dag som kommer//Britt

  SvaraRadera
 7. Imponerande forsythia! Kläng upp efter berget sak. Och nu jättefin header - urläcker!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. Underbar, Forsythia är tacksam att formklippa också, jag har alltid gillat den, köpte kvistar, när jag inte hade egen trädgård.

  SvaraRadera
 9. Ja, kan bara hålla med dig. Tiden nu och fram till midsommar är bäst./Kram Merja

  SvaraRadera
 10. Jättefint när den ligger mot berget!

  SvaraRadera
 11. Den växer alldelas särdelaes vackert...det är inte all forsytior som får göa det ;)))

  SvaraRadera
 12. Håller med, maj är klart bästa månaden, man skulle inte jobba alls då, bara njuta!
  Vilka fina grindar du ordnat, tänk vad man kan hitta på Ikea.... :O)

  SvaraRadera
 13. Det är underbart nu! Jag älskar denna tiden och jag försöker verklgien vara ute och njute. Idag la jag in om semester nästa onsdag och fredagen är jag också ledig eftersom vi får den som kompensation för 6 juni. Det blir alltså fem dagars ledighet för mig nästa vecka. Håller tummarna för kanonväder och blir det inte det så tänekr jag inte deppa. Jag har ju Lugnet och där kan man vara oavsett väder.

  Vårutmanignen avbryter jag nu. Det känns itne som att här är vårtecken längre, mer sommartecken i så fall. Men jag kan ju förstår att de längre upp i landet har en del att visa nu.

  Ha det så bra! Kram!

  SvaraRadera
 14. Det borde finnas nåt piller man kan ta den 1 maj så man slipper sova förrän den 1 juni. Det är nog enda sättet om man ska hinna med att riktigt ta in och njuta av allt det underbara i naturen! =)
  Jag avskyr forsythia egentligen, det är bara en torr och spretig och trist buske. Men sen får jag syn på såna här exemplar och plötsligt älskar jag bara den igen =)
  Fortsätt njuta!
  /Helen

  SvaraRadera
 15. Den var grann!
  Nytt fint utseende på bloggen.
  Mariana

  SvaraRadera
 16. Vilken vacker ny huvudsida du har gjort! Den andas verkligen vår och försommar. Har fått något fel på min egen - den förminskar inte bilderna längre. Håller på och trixar och har fått lite hjälp, men ännu inget som hjälper:(
  Ha det gott, Charlotta

  SvaraRadera
 17. Visst är maj en härlig månad. Synd bara att tiden går så fort i just maj.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 18. Det är inget fel på maj, men för mig (kanske beror på att jag är norrlänning) så gillar jag juni mer!

  Det har hänt mycket hos dig; sänggaveln som jag minns att du berättade om när de köptes, Lilla Italien, ny rabatt... Roligt! :)

  Må så gott i sköna maj!

  SvaraRadera