fredag 9 april 2010

Våryra

Idag har vi haft en härlig vårdag! Strålande sol och alldeles lagom vår-varmt! Efter hemkomst från jobbet så var det raka vägen ut i lilla täppan, glömde t.o.m kameran inomhus! När dottern kom hem med var sin isglass - Piggelin- så var ju lyckan fulllkomlig. Jag fortsatte att vårstäda utanför vinkastet och dottern hittade min kamera,

Inte var det bara vi som hade våryra - även lilla katten Freja som  inte visste hur hon skulle kunna visa sina ömhetsbetygelser på allra bästa sätt,

*puss-puss*

I morgon är det lördag och ledig dag för min del - gissa vad jag skall göra ;) och jag skall inte glömma kameran.


Sofia i Geilo - har ni fortfarande vinter med en massa snö?  ;)18 kommentarer:

 1. Jag avundas din våryra! Vi har kallt och ett gräsligt ösregn. Jag var just ute och rastade hundarna och såg ut som en, då jag äntligen kom hem. Hälsn mimi

  SvaraRadera
 2. Å så fint kort med katten! Ja d vet inte riktigt va d ska göra av sig d små liven - så hemma fångar Kurre möss hela dagarna o får ont i magen sen...en av nackdelarna med att bo nära en skog!

  Ha nu en härlig trädgårdsdag! själv får jag trampa iväg till jobbet om en stund, så min får vänta tills i eftermiddag.
  kram

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder i härliga tider:) Vi var också ute hela dagen. Ha en trevlig helg/Monne

  SvaraRadera
 4. Hallå Lotta, vad lycklig jag blir av att se de här bilderna. Allra helst idag, lördag, då regnet faller och det blåser kallt utanför dörren. Men jag har några roliga växter från trädgårdsmässan som sätter rätt tankar i huvudet :D

  Marit

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt med våren och att kunna vara ute och greja i trädgården! Fin blogg du har, jag kommer absolut kika in igen!

  SvaraRadera
 6. Härliga tider! Nu strålar solen in på mig genom fönstret och bara frukosten är avklarad så ska jag gå ut en sväng och skynda på snösmältningen lite grann. ;)

  Ha en fin dag i solen!

  SvaraRadera
 7. Kan verkligen se att du njöt!
  Hoppas du hittar din vitblommande tibast. Här har den precis börjat blomma.
  Fortsatt trevlig helg - nu skall jag gå ut :)
  Birgitta

  SvaraRadera
 8. Underbart! Här blåste det friska (kalla) vårvindar under gårdagen och det var inget som lockade ut mig i trädgården. Idag ser det betydligt mycket bättre ut. Solen strålar från en klrablå himmel och det är helt vindstilla. Från det öppna sovrumsfönstret hör jag fåglarna kvittra - tror bestämt att de kallar på mig =) Bäst att skynda sig ut! Ha en fin helg / kram gittan

  SvaraRadera
 9. Men vilken härlig dag! Saknar solen, inte en tillstymmelse av solstrålar.... allt i göteborg tror jag :-)

  Lite härligt var det att var på Nordiska trädgårdar mässan och få lite energi. Men det var ändå lika grått och trist efter mässa :-/ Fy vad solen kan påverka en...

  SvaraRadera
 10. Vad härligt att kunna vara ute och påta, med bara ärmar! Och en svalkande piggelin och en gosig katt som vill kela, kan det bli bättre?

  SvaraRadera
 11. Det är så härligt så med vårbestyren och utelivet.
  Jag har itne varit ute i dag (hade en massa ärende som behövde uträttas) men jag kanske går ut snart elleri morgon.

  Kram!

  SvaraRadera
 12. Ja nu är det äntligen väder för att vara ute och arbeta och njuta....

  SvaraRadera
 13. Ser ut som riktig vår värme och vilken fin katt penngrå? Hade en sådan som barn och en penngrå katt är något jag skall ha igen//Britt

  SvaraRadera
 14. Vad det ser härligt ut med en så gosig kompis! Det är det bästa som finns att mysa i vårsolen!
  Ha en skön helg önskar Växthusmadam

  SvaraRadera
 15. Hej!
  Vet du, jag hade tappat bort din blogg. Hur man kan göra det. Men jag brukade alltid vara inne och kika hos dig när jag inte hade någon egen blogg och så fick jag se dig nu. Va kul! Jag har lagt in mig som följeslagare hos dig. Trädgård är ju väldigt mycket av livet, och katter också!
  Jamnevisst är det härligt att bo vid västkusten!
  Och nu när våren kommer och isen har sjunkit till botten i vår fjord då börjar man hysa visst hopp igen! Jag har precis varit ute på en runda och fotograferat lite vårtecken. Jag är med i Humlebackens Vårteckensutmaning, vilket är kul. Man följer hela Sverige vårutveckling!
  Ha det gott, vi hörs, kram
  Agneta

  SvaraRadera
 16. Hittade nyss hit till din trevliga blogg, och har kikat runt lite! Många fina bilder! Återkommer gärna!
  Hos mig är det ingen våryra idag, bara snålblåst, grått och regnigt! Längtar efter sol och rabattrensning!
  Ha en fortsatt trevlig helg / Margot

  SvaraRadera
 17. Underbart ! Dottern har rapporterat från Gbg att det varit riktigt härligt. Vi har haft blåsigt o små kyligt. Ser så härligt ut med växthuset- ska nog pyssla i morgon - ska bli sol då!
  Vet Du! vi ska få en ny familjemedlem! En fransk bulldog kommer 23 april om det blir som vi tänkt oss. Lyckan är stor just nu! Känns som jag ska få barn! =) =) / kram Åsa

  SvaraRadera