torsdag 11 mars 2010

Jag önskar mig:Det är lite trögt på bloggfronten men både inspiration och tiden - ni vet....... dottern lurade mig att titta på vackra vårkläder - och nu vill jag ju ha.... allt! Att det är blommigt, gulligt, vardagskläder, "garden" och dessutom milljövänligt - gör ju att en beställning ligger nära i tiden.... fniss.... :)


18 kommentarer:

 1. Hm ser ej dumt ut alls. Borde kanske titta in dit. Ha en fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 2. Perfekt för trädgården - måste skaffa klänningen med de stora fickorna (sekatör, godis, mm) och blommiga shortsen. Men det kommer väl först den 18 mars. Eller har du sett det där i butikerna?
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Mycket fin på den listan! Känner igen det där med att vilja ha. Finns massor av saker i kataloger och webbutiker som jag vill ha nu. Längtar massor efter sommaren och då blir jag ännu mer frestad att shoppa massor av sommarkläder för att ladda upp :)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. OJ, OJ, OJ! SÅ SNYGGT!DEN DÄR FÖRKLÄDESKLÄNNINGEN
  MED STORA FICKOR....WOW! MEN TÄNK OM VI GÅR ALLA NU I SOMMAR I LIKADANA KLÄDER....TYP?;))....Å SÅ SER MAN ATT DEN DÄR LOTTA E' MYCKE' SNYGGARE I DEN DÄR KLÄNNINGEN ÄN JAG...tyyyyp....SHIT! JAG FÅR VÄL BYTA OM NÄR HON KOMMER PÅ BESÖK.../ANJA

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har du gått in från din sköna plats vid boden nu?
  Tack för att du tittar på min blogg.
  Sååå, du har försökt lista ut var jag bor.....hmmmm......OK...är egentligen lite blyg med det, men Lysekil....men inte i själva stan, utan ute på landet alldeles väldigt mycket! I ett gammalt stenbrott!
  Ha det så gott i F-a till helgen då, om vi inte ses och hörs innan!
  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 6. Skitsnygga kläder, jag ska försöka att gå ner några kilo innan jag ska köpa något i alla fall. Kan ju förstora upp denna bilden och sätta på kylskåpet som en morot:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Det ser så skönt ut med ett par lagom slitna jeans och en rosig blus och...haha...man kan ju önska sig hur mycket som helst...och kläder hör ju till det man måste ha och då kan det ju lika gärna vara snyggt ;)

  SvaraRadera
 8. Jojo... det lär nog bli ett gäng med rosenförklä i sommar ;-) Ja me´.......
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 9. Oliander finns i Italien också, ut efter torra diken och vägarna. Enkla att ta hem sticklingar av.
  Snygga kläder från H&M, blommiga kläningen måste jag titta närmare på.
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 10. Nä men se där ett mycket käckt tips! Tackar, tackar. Köper liksom hellre plantor än kläder, så H&M passa mig perfekt. Så kan jag fortsätta att drömma om söta Garden Girl;)
  Ha en skön kväll,
  Charlotta

  SvaraRadera
 11. Precis som några andra så föll jag för klänningen med stora fickor och den rara kassen. :) Svårt att få tiden att räcka till nu, känner jag med. Jag har dessutom dragit på mig en brakförkylningen så orken är inte på topp. Jag har bokat in den 22 april och ska köpa biljetter. Ha en skön helg! Kram Karin

  SvaraRadera
 12. Min favorit blir nog oxå förklädesklänningen, måste försöka hitta den o prova....
  Satsar på att gå på Annikas föreläsning, vet ej ännu om jag ska iväg med jobbet till Borås den dagen men jag vill jättegärna gå.... Hör av mig när jag vet.

  SvaraRadera
 13. Det var verkligen sommarfräscht!! Längtar
  Ninne kram

  SvaraRadera
 14. Inspirerande somrigt och kul!

  Norrlandshälsningar
  /Charlotte

  SvaraRadera
 15. Hoppsan, jag ser att även jag som aldrig går i affärer, har en chans jag med! Så söta vårkläder. Hmmmm! Tänk om vi alla skulle köpa varsin uppsättning... det ser kul ut när jag tänker på hur vi alla går där i sommar som kloner av varandra (hihihi) Som de blommiga bloggsystrarna!

  SvaraRadera
 16. Perfekt för trädgårdspartyt!
  Jag väljer min gamla blåkläderskilt, den har bleknat men vad gör det.

  SvaraRadera