fredag 20 november 2009

Tomt......

ngen bild...... till blommig fredag,   för när jag slutade jobbet, (satt på rummet och såg dels blå himmel mellan taken och solreflexerna från fönstren i korridoren) så tajmade jag perfekt tillfället när solen försvann in i en grå massa. Dessutom glömde jag mobilen på jobbet  så när jag väl kom hem, fick jag åka tillbaks..... suck.... sedan kom regnet..... så den där blomman jag siktat in mig på att fota idag (fredag eftermiddag), och som står på bänken i köket, kunde jag inte fota pga taskigt ljus...
 
Men jag kan ju berätta att den är vacker, vit, hög, ståtlig, skir men ändå kraftig, ger en aning om vad som komma skall i blomsterväg om ett par veckor........ tror jag kan få till en bild i morgon ;)
 

Jag hoppas sååååååå mycket att jag får se solen i morgon!!!!!! Längtar så!!!


En dotter som är i Rom berättade att solen lyst flera dagar denna veckan - och osis att hon glömde solglasögon - kunde gå utan jacka.... suck.......

Å andra sidan berättade andra dottern att dimman var mycket tät i Budapest...... Jag orkade inte ens svara att det regnar här ikväll........

 
Men morgondagen ger oss hopp....... hade de nu inte lovat sol, och jag bestämt mig för att vara ute - så hade jag åkt till Sofiero, jag kunde ju åka på söndag men vill inte köra ensam.... och ingen vill åka med mig..... *stackars mig*.  Titta in hos Annika och se hur fint det är!

Nu skall jag fredagsmysa......

 9 kommentarer:

 1. Aj, vilken otur du hade i dag då. Jag håller också tummarna för sol i helgen. Kram!

  SvaraRadera
 2. Usch så typiskt...men det kan ju bli en blommig lördag istället :) och en solig lördag också hoppas jag:)

  SvaraRadera
 3. Men Lotta då, vilken otur. Kanske var det meningen, vem vet... vädret kanske visar sin ljusa sida imorgon. :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Hej! Ja idag skulle solen skina..men men.. kanske hinner den fram än..
  Ska till örebro ni o prova nya glasögon- kanske ser jag på omvärlden med nya ögon då =)
  Lejonet sitter vid vår damm. Jag byggde upp med sten o gjöt o dolde ett rör i cementen.... sedan så sprutar det ner i dammen o upp igen bakom lejonet. ska se om jagf har en bild.. som jag kan skicka dig! / kram åsa

  SvaraRadera
 5. Ja, här har det varit spänd förväntan inför den här dagen, dagen när solen skulle titta fram. =) Vi är ganska svältfödda på ljus kan man säga utan att överdriva.
  Försökte mig på en inomhusfotografering i hallen nyss, men det var alldeles för dåligt ljus och det är tveksamt om det blir bättre under dagen då det är mot norr.

  Ha en mysig helg!

  SvaraRadera
 6. Efter regn kommer solsken.
  Hoppas solen skiner på dig idag.
  Kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 7. He he ... Det är verkligen inte lätt med timingen när man är fotograf. Motivet kan hastigt förändra sig, det har man varit med om många gånger. Och man känner sig så klumpig när man inte fort nog befinner sig i fotoläge, utan fortfarande håller på och fibblar med inställningarna, medans motivet raskt ändrar sig. Ack ja, men du beskrev motivet så fint så det verkar ju funka utan kamer också - men inte ofta! ;-) /Ruben

  SvaraRadera
 8. Jag tror dej, att blomma är vacker, kort tid
  för fotografering nu i november (testa med blixt :)
  Ha en trevlig kväll, kram.

  SvaraRadera
 9. Hej Marina.

  Vilken fin blogg du har. Är själv nybörjare både att läsa och att ha egen. Fina bilder och tips. Kul med matlistan. Kanske kan du lägga in recepten också...Är så svårt att komma på nya maträtter.
  Vill du kika in i min blogg så är den här:
  www.verasantik.blogspot.com

  SvaraRadera