tisdag 20 oktober 2009

Turbulent tisdag....

Ett tag trodde jag det var måndag, för måndagar brukar vara turbulenta - och så var det tisdag? *förvånad*  Ja, där ser man som det kan bli :) Dessutom tog jag med kameran till jobbet men när jag kom dit, var batteriet slut - så inga foton därifrån idag.

Var och tränade styrketräning 30 min idag - det är så  himla bra att sjukgymnastiken på mitt jobb, ställer upp med personal och lokaler och på måndagar är det areobics, tisdag styrketräning med ledare, onsdag cor-pass, torsdag aerobic extra styrka. Träningen gör gott för axlar och armar då jag har ett "datorjobb".

På vägen hem köpte jag garn till yngsta dottern som vill sticka mer - det bidde garn till en halsduk;


rosa, mjukt, fluffigt garn - nästan som strimlad fleece och stickor nr 15 - det gillades mycket :)

Symaskinen var upptagen av äldsta dottern som snart är klar med sin första klänning;


hoppas det blir snart så jag också kan sy!

Nä, jag får väl sätta mig i soffan, tända ett ljus,


och sticka en stund - god kväll,
11 kommentarer:

 1. Ja, ibland kan det bli riktigt tokigt, man vet knappt vilken dag det är, men jag vet att det är två lediga dagar för min del nu och här skall pysslas när jag får vara ensam hemma och strö ut allt över lediga ytor ;)

  Vilket härligt garn, men stickor nr 15, det blir kanske inte så lätt ändå :)
  Underbar bild den understa, med kandelabrar och annat vackert!
  Kram / Bea

  SvaraRadera
 2. Hallå Lotta, ser underbart mysigt ut! Själv är jag helt slut, har börjat träna nyligen och hamnade idag på ett bodycombatpass. Galet roligt! Men jag trodde jag skulle få en hjärtattack :D

  Marit

  SvaraRadera
 3. En halsduk med stickor 15 låter som ett projekt som även den mest otåliga skulle reda ut...mina stickprojekt tenderar att bli liggandes halvfärdiga ;)

  SvaraRadera
 4. Vilket mysigt garn du fann till dottern!! Så´nt måste jag titta efter!
  Trist förstås att dagen blev strulig... men skönt att du fick sätta dig & mys-kopplöa-av nu till kvällen i alla fall!
  Låter underbart förresten med er sjukgymnastik-service! Grattis till den! Den skulle jag (och säkert många, många fler med mig!;-)...)också verkligen vilja ha tillgång till!!;-)

  SvaraRadera
 5. Det är härligt att sticka man glömmer allt :) Jag var ledig i går så vilken dag det var glömde jag inte och nu är det fyra dagar med jobb förrän söndagen är ledig då jag får sticka för glatta livet :)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Undrade vart du tog vägen för jag vill gärna följa dig där bortanöver. I våras tog jag beslutet att göra en egen blogg men vill ju ha en "enkel". Teknisk är jag inte och inte ett dugg intresserad, så mannen sa att gör en på vårt domännamn. Satte mig till helgen och gjorde en och vad händer "hela jädrans TB ligger nere" så jag kan inte börja flytta mina grejer. Blir lite orolig att jag ska förlora mina blomnamn som jag endast kan när jag går in och kollar "ler". Jag lägger till din blogg och känner du för det så titta in på
  http://karinasblogg.lekame.com

  Jag vill ju gärna föra över mina inlägg innan jag börjar så det dröjer tills TB är igång. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 7. En del dagar är inget skoj. Hoppas du fick en skön avslappnande kväll. Flitig med träningen är du också, annat än vad jag är. Jag köpte nya walkingskor och letade fram stegräknaren... skorna har jag haft på mig vid ett par tillfällen när jag kört till affären och när vi varit på hockey - räknas det som träning? =)
  Sticka har jag också blivit sugen på när man ser allt fint ni andra håller på med. Dotterns garn verkade ju urmysigt. Får kanske ta mig en PROMENAD ner till byn för att se om garnaffären flyttat färdigt. Hoppas du får en bättre dag idag / kram gittan

  SvaraRadera
 8. Vilka döttrar! Snacka om att äpplet hamnat intill :D.

  Mor min var duktig med all slags handarbeten, men där hamnade äpplet i nedförsbacke o i full fart *gapskratt*

  Skönt att du fått en långsam avvänjning :)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Ha ritne blivit något garn för min del ännu. Har itne ebstämt mig för vad jag ska göra. Virka en väska kanske????
  Nu vill jag ha en kopp te! Kram!

  SvaraRadera
 10. Det låter inte så kul med en turbulent tisdag men det är mysigt att läsa om dina dagliga göromål. Så duktiga ni är som syr och stickar! :) Själv håller jag så smått på med luffarslöjd men annars blir det tyvärr inte så mycket nu. Härligt rosa garn! Ha det gott! Kram Karin

  SvaraRadera