fredag 21 augusti 2009

På söndag,

skall jag hälsa på Anja, se hennes fantastiska trädgård!


Bilderna jag visar idag är ifrån hennes trädgård i fjol då jag besökte henne.

Jag har följt hennes trädgård via bloggen och vet att att hon "pimpat sin trädgård",

med både växter och trädgårdskonst och jag ser fram emot en trevlig stund hemma hos Anja,


Roligt att ha söndagen att se fram emot :) Jag är gräsänkling denna helgen, maken seglar just nu till Skagen med en god vän och senaste rapporten var en härlig segling i 6 knop, visserligen på kryss men vinden vänder kl 23, och då gör de ett slag och det blir "ett ben" till hamnen i skagen.

Äldsta dottern är på långresa i Italien och njuter av strandlivet i kuststaden Latina, söder om Rom.

Yngsta dottern som precis börjat skolan, tredje året på Hotellprogrammet, gör sin praktik på Konferenscentrat i Fiskebäckskil och har fått allra bästa rummet.......

Och jag - som kom ikapp mig trots att jag försov mig i morse, har jobbat hårt med annat idag och sitter nu skönt och djupt ned i soffan, zippar på ett glas rött, pysslar lite med händerna (berättar inte vad för då blir det ingen överraskning till Anja), kattern sover på var sin kudde bredvid mig i soffan - och tja, livet är rätt gott i alla fall :)

9 kommentarer:

 1. Bara lilla jag, slår dig en signal på söndag och så får vi se om vi kommer iväg, vill men vet inte hur jag skall motiver hela familjen, MB

  SvaraRadera
 2. Jag skulle så gärna vilja åka till Anja, men jag ska köra 15 mil till Värnamo på lördag, så ytterligare 20 på söndagen funkar bara inte. Det får bli en annan gång...
  Hoppas få se en massa fina bilder iaf. Och jag är helt säker på att ni får en riktigt trevlig dag! =)
  /Helen

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta, det låter som en suverän söndagsutflykt! Ser fram emot bloggreportage efteråt!!!

  Och ja, det blev ett prenumerationserbjudande gällande Trädgårdsliv, jag svarade på din fråga och förklarar där vad man ska göra.

  Själv saknade jag de två första numrena så nu har jag beställt dem. Nummer två har så fantastiskt omslag att jag tittat på det flera gånger idag och funderat på hur jag ska kunna omvandla det till något i min egen trädgård.

  /Marit

  SvaraRadera
 4. Det är rätt! Man ska skämma bort sig själv litet emellanåt!! ;-) Hälsa Anja! /Ruben

  SvaraRadera
 5. Hmm jag hade tänkt vara i trädgården hela helgen... jag ligger rysligt efter!!!!
  Men jag blir så sugen att åka jag med.
  Linda

  SvaraRadera
 6. Så roligt blir jag men vi åker ut till vagnen strax, och hoppas på en härlig men dock lite kylig helg. Men bara solen lyser så man kan njuta av naturen så är allt bra. Du får visa oss sedan med ett härligt reportage.. =). Att vara lite ensam ibland är faktiskt skönt,.. men vad de dina är ute o far.. är det ingen hejd på dem, men kul förstås. Gillar yngsta dotterns logi.. kan det bli mer perfekt..?. Kram och ha en skön o avkopplande helg.. och hälsa Anja. Monica

  SvaraRadera
 7. Att besöka andras trädgårdar är kul! Ser fram emot bilderna. Trevligt inlägg idag och det verkade vara en trevlig kväll för dej och katterna också. Mås så gott!

  SvaraRadera