fredag 31 juli 2009

Dåligt väder = bloggväder :)

Jag tänkte jag skulle tipsa om en jättetrevlig pyssel/inredningsblogg, nämligen DONA BLOGG, titta här vilket fint skåp hon skriver om i senaste inlägget - och det bästa av allt - det är inte svårt att tillverka själv - enligt beskrivning behövs bara ett gammalt skåp, häftpistol, vit färg, tyg och kycklingnät...........

Bild från http://donablogg.blogspot.com/

Och vet ni vad........ jag vet var det finns ett skåp, häftpistol, vit färg, tyg och kycklingnät........ :)

Lite trädgård tar vi med idag - mina druvor som växer på friland (och som jag så frikostligt delat ut sticklingar av i våras :), har riktigt många druvor i år - hoppas nu på en lång, varm sensommar så att de hinner mogna ordentligt :)5 kommentarer:

 1. Kul idé med skåpet, trevlig helg, kram.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset på skåpet! Snyggt!! Undrar just om inte jag har ett skåp också ;)
  Åhh..så det mognar vindruvor hos dig - jag får nog hålla mig till mina traditionella bärbuskar och ett och annat skogsbär.
  Här spöregnar det och allt är genomblött - trist!
  Kram / Bea

  SvaraRadera
 3. Jag har en amerikansk vildvindruva ( Frost eller Wintergrape heter den på engelska) som äntligen satt fart med att växa här hemma, läste att den klarat temperaturer ned till -50C! Så då borde den ju klarar sig hos mig med tycker man :-) Inga druvor än dock, men med lite tur kanske det kan komma nästa år. Frösådda druvor ger visst inte frukt förrän de börjar närma sig sex sju års ålder.
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 4. Åh, så gott det ser ut! Skåpet var verkligen fint och så enkelt att göra. Har du bytt kamera förresten? Tycker inte den ser ut riktigt som min =) Hoppas ni får en solig helg / kram gittan

  SvaraRadera
 5. Så fiffig ide och så fint skåpet blev. Kanske man kunde snickra ihop. Här är det vackert väder (just nu i varje fall) så det kan nog bli utefika idag och det känns som det var ett tag sedan. Ha en skön helg Kram!!

  SvaraRadera