tisdag 10 februari 2009

Tjohoooo !

Kan ni ana hur j-a grått och trist det är här i stan idag?!!! Det krävs mycket stor kraft att dra på smilbanden när det stora grå rullat in... och dagens start gjorde inte saken bättre. Yngsta tonåringen skulle absolut blåsa håret idag - det förstår jag visst - nyklippt och fin. Men så började det gnistra om sladden, mindre eldsflammor slår ut och så blev det svart i huset........ morr..... och som tur är så låg pannlampan inte långt borta (Kirsti - där ser du hur bra de är) och nya proppar skruvades i. Men nu var vi ju en hårblås fattigare..... dotter svor för hon skulle ju blåsa håret idag!!! Vet ni var hon gör?!! Ringer till Johanna som är i Rom, väcker den stackarn som rest hela natten och undrar var hennes hårblås är....... tur att storasyster har en ängels tålamod :) Jag med förresten!!!


Så med denna start tyckte jag allt, att jag var värd TVÅ buketter med tulpaner idag - eller hur?! Lustigt - de hade två stånd med tulpaner - vanliga för 39:90 och bredvid fanns det "korta" tulpaner för 20 kr.... korta ?! Minitulpaner tänkte jag och köpte hur som helst två buntar.


De hann inte komma i vatten först de började slå ut.... korta stjälkar - visst men lika stora blommor - det slutar väl med att det står en stor, bullig gul boll på bordet :8`)Det ringde på telefonen när jag kom och det var bilbud som informerade om att nu var det dags att få hem en efterlängtad pryl. Ni minns säkert att jag gnällt över min laptop och div omstarter. För två veckor sedan slocknade skärmen..... den åkte in på service (alltså makens hyrdator via hans jobb=min dator :) De ringde sedan och sa att den var helt slut.... det visste jag väl!!!!! Så vi skulle få en helt ny - jippiii! Och i kväll kommer den..... så gott det skall bli att få sitta i soffan med en varm och go dator i knät :) Den stationära dator fungerar men är så irriterande långsam ..... Så fredagen artar sig väl trots både uschligt väder och intensiv start :)


Hoppas ni haft en bra fredag - sköt om er och glöm inte att pannlampan är gräsänklingens bästa vän 8`)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar