lördag 20 juni 2009

En härlig långhelg

har det varit, vid "stugan vid havet". Vädret har verkligen varit varierande, spöregn, åska, duggregn, kuling, mera regn, soligt, varmare och varmare och slutligen en sommardag med ett stilla hav och härlig, värmande sol.

Umgänge med stora släkten, mat, mera mat och ännu mera mat :) Vilda sommarblommor har plockats och satts i krukor och kärl, lagts på rad på vita bänken,


för att tillsammans med björkris och ett gäng ungdomar,bli en alldeles lagom stor midsommarstång!


Jag har trixat lite med fotona för att "avidentifiera" ungdomarna då alla inte vill vara med på bild och samtidigt beskriva känslan av att det här har jag upplevt många, många gånger i mitt liv.

Jag hoppas ni också haft en härlig midsommar och fått njuta av helgen på det sätt ni önskade :) På återseende 8`)

2 kommentarer:

  1. Kul sätt att trixa med bilerna.

    Här vi förutom det väder du beskriver även haft hagel. Det hade vi på midsommaraftonskväll. Men tack o lov så har vi ju uterum så vi satt där med gäster o hade det mysigt. I går blev det jordgubbstårta o mys med familjen i Lugnet.

    Ha det bra! Kram!

    SvaraRadera
  2. Härliga midsommarhelg.. så mycket tradition, gemenskap och glädje, jag ser/läser att du haft en fin helg med glädje och gemenskap.. Vår midsommarafton vid kusten var bra och faktistk utan regn.. om än lite kallt frampå kvällen men inte värre att lite vild dans botade det.. Ha det gott kramiz/Monica

    SvaraRadera