fredag 26 juni 2009

Blommig och somrig fredag :)

Katarina med bloggen Roses and stuff, skriver att hon vandrar runt i trädgården och luktar på blommorna....... och det är precis vad jag också gör denna ljuvliga, somriga fredag. Lycklig är jag över att klätterrosen nu slagit ut; Rosa Helena "Lykkefund". Spaljerna där de växter, är överfyllda av blomknoppar som nu förvandlas till vackra blommor,


Hoppas bara att värmen inte skyndar på blomningen för mycket.......


Jag gick ut tidigt idag på morgonen och vattnade, och bara njöt av att "känna in" sommaren - önskar att tiden kunde stå till................ Önskar er alla en alldeles underbara, somrig blommig fredag :)

4 kommentarer:

 1. Visst är den vacker! Den blommar på mitt inlägg också idag....
  Men jag har knoppar ända ner till marken. Tydligen går rådjuren numera RUNT min trädgård istället för IGENOM den, så jag får ha mina rosenknoppar i fred...
  Ha en skön helg bland väldoftande rosor!
  /Helen

  SvaraRadera
 2. Morgonen är nästan vackrast, med hela dagen framför sig ( om man är ledig eller trivs på jobbet så säga)men vi antar det och då är morgonen och kvällen skönast
  kram sara

  SvaraRadera
 3. Visst är det väl blommig fredag alla dagar nu.
  Och att det är sköna mornar och kvällar när rosorna doftar.Anita

  SvaraRadera
 4. Precis som du Lotta önskar jag att jag kunde stoppa tiden lite, just nu. Solen, värmen och allt som blommar gör mig yr och nästan berusad.
  Läcker urna du köpt! Härligt att se människor som bejakar sina intressen...
  Trevlig och doftande helg
  Birgitta

  SvaraRadera