fredag 26 juni 2009

Att shoppa loss...

På vår Skåneresa hade vi stor bil och takbox men ändå var bilen proppfull när vi åkte hem :)


När bilen var som fullast hittade jag en Urna på Kulla Gunnarstorp som helt enkelt bara måste följa med hem! Men lite tur var det att jag köpte den annars hade inte Marias stora Fikonträd fått en bra plats i bilen, fikonträdet fick precis plats i min urna :)

Ni förstår varför jag inte kunde motstå den...... i urnan står det en Spikklubba som förresten är lite grinig, den blommade fint när det stod i vinkastet men efter flytten ut, så står den still - jag gillar inte griniga blommor!
Var var nog helt tagen av urnan för det var inte mycket bilder jag hade tagit på Kulla Gunnarstorp och när jag letar runt på nätet, hittar jag bara själva godset som låg intill butiken. Vi fick tips om denna butik när vi var på trädgårdsbesök, ägarinnan hade nämligen en jättesöt höna och tupp i samma materiel som urnan och det var egentligen de jag ville ha men när vi kom dit, fanns bara tuppen så jag avstod från fåglarna och valde urnan istället. Hade vi haft mer plats i bilen, hade jag köpt en urna till :) Fler bilder och text från Skåneresan kommer att dyka upp då och då i bloggen men det är mycket som skall dokumenteras nu - det händer ju så mycket i trädgården nu! Ha det gott 8`)


4 kommentarer:

 1. Det er klart du måtte ha med deg den krukken og flaks for venninnen din. Tenk hvis hun ikke fikk sin fiken. Vel, jeg kan fort sette meg inn i hvordan det var. Been there - done that :) God helg. Hanne

  SvaraRadera
 2. Vad kul med en lite annorlunda kruka.//Britt

  SvaraRadera
 3. Nä, griniga blommor gör sig inte besvär här (oftast inte).
  Så fin urna du hittade. Jag är sugen på att göra en tur en dag för att besöka olika butiker o trädgårdar, då kanske man hittar lite nya fina saker.
  Här har vi haft varmt o soligt idag (men ni har tydligen haft ännu varmare enligt Erica som ju är i Göteborg nu). Inte så mycket gjort i trädgården mer än att vattna och vattna o vattna.....
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det var väl ett fynd, det ser ju ut som ett riktigt arkeologiskt föremål. Förstår att den blev fin i trädgården. Butiken på Kulla Gunnarstorp besöker jag ofta den är jättefin och har mycket som är frestande. Ha en skön sommarsöndag! Kram!

  SvaraRadera