onsdag 24 juni 2009

Arbetslunch - ja tack :)

Chefen sa i går att vi idag, skulle ta en arbetslunch - jahapp tänkte jag, trist lunch i matsalen... men icke sa nicke - hon föreslog Särö trädgård - pärlan jag besökte i våras tillsammans med Kia :) Efter en delikat lunch, sedan dessert,jobbade vi på ett par timmar, planerade sommaren osv.
(nedan tips på besticklåda om man har många gäster och gående bord )

Häftig interiör :) Chefen drömmer nu om ett stort växthus i sin trädgård....... .)

Och när vi ändå var där vi var, fick vi ju ta en tur bland växterna. Den här kombinationen var slående vacker! Mörkbladig Silverax, vitbrokig Hosta, Spetsmössa med svagt rosa blommor och en mörkare grön Hosta i förgrunden - jahapp - nu kläcktes ännu en ide i huvudet.....

Inne i butiken var det riktigt fin interiör,

Jag har ingen fiol men däremot ett gammalt dragspel....


Duka utomhus med loppisfynd :)Växthusdukning......... behöver nog inte beskriva det närmare........Jag köpte med mig två st Daggsalvia och lurade vice chefen att köpa en massa blommor! Bl a Daggsalvia, vit Stjärnflocka och vita Rosenskära - hon ville ju ha något som blommade länge och i mitten på sommaren :)
Nu är det sommartid på alla sätt, sommarvädret har kommit, jag jobbar sommartid - skall ha sen semester i år, v.31 men kommer att vara ledig alla fredagar under sommaren. Jag vill suga på karamellen länge och njuta av både vardagar och långhelger och inte bara sukta efter semestern.

Så nu är det torsdag kvar att jobba och sedan är det långhelg och vädret - ja, det klagar jag verkligen inte på!!!!!!!! 8`)

6 kommentarer:

 1. Fin blogg jag hittat till! Låter som du haft en riktigt fin lunch!Hälsningar//Eva

  SvaraRadera
 2. Vilken arbetslunch! Så underbart att kunna ha långhelg varje vecka, verkligen genomtänkt Lotta! Vädret kan knappast bli bättre än nu och man vill ju inte gå in om kvällarna. Sitter gärna kvar på kökstrappen med min kaffekopp och tittar på Fladdermössen som kommer troget flygande, samma tid, varje kväll. Ha det gott på veckans sista arbetsdag / kram

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder, jag ska nog äta ute med...
  (maken hade traditionell arbetslunch ute på Älvsnabben i går :)
  Smält inte bort i värmen, kram.

  SvaraRadera
 4. Sån arbetslunch borde man ha dagligen, vilken inspiration man måste få där! Hoppas du får en härlig helg och om du ser en ganska liten 15-åring med tjockt mellanblont hår som irrar runt och ser hjälplös ut så ta hjälp hene gärna. Det kan vara min dotter nämligen!!!!!!!!! Hon åker utan föräldrar till Göteborg för att tävla i världsungdomsspelen på Ullevi under helgen. Jag gillar det inte eftersom jag är så nojjig att något ska hända men jag bara måste lära mig att släppa och försäka må bra under tiden.
  Det var ju så ont om beoende denna helgen att det inte gick att lösa på annat sätt än att hon åker utan oss. Första natten bor hon med sin klubbkompisar på Lisebergscamping tror jag och sen på ett enklare hotell andra natten. Där följer ju ett par tränare med men alla tävlar på så olika tider att de får klara sig mycket själva ändå. Ja, jisses, ibland är det påfrestande för det inre lugnet att vara förälder! Kram!

  SvaraRadera
 5. Sådana luncher skulle man ha dagligen. Vad trevligt det ser ut//Britt

  SvaraRadera
 6. Dit måste jag åka! Har aldrig hört tals om det förut.

  SvaraRadera