onsdag 6 maj 2009

Trädgårdsdagarna på Liseberg 8-10/5

Då var det dags för trädgårdsdagarna på Liseberg, Göteborgs stora trädgårdsmarknad. I år är det en tävling om "Mästare på balkonglådor", vinnaren koras på Liseberg den 10 maj. Om jag skall dit? Gissa.... ;)Blommande slånbär på ett berg i Bohuslän....


På fredag skall jag troligtvis träffa Kia där och sedan skall vi flanera runt och se om vi kan hitta något kul. De som vill fynda rejält, bör åka dit på söndag för då skall allt packas ihop och då vill de bli av med alla växter.... .. :)


*************************************************************************

Kommentarer från tvillingbloggen


Avis
haspet Ändra Radera
Låter härligt att gå omkring där på trädgårdsdagarna och titta på allt fint. Härlig bild på Slånbärsblommorna, så vackert, slånbärssnåren är så ljuvligt fina just nu. Hoppas du får en riktigt skön dag. // Kram Peter
2009-05-05
Onekligen
x Ändra Radera
...frestande att åka dit! Men jag ska till Gbg helgen efter, så denna helgen stannar jag nog hemma. Eller ev bär det iväg på någon bil-tillställning i Thn. Hade ju varit intressantare med blommor och blader! :) Nyregnat här. Känns skönt! Och jag ska iväg och greja i kunders trädgårdar :) Ett jobb jag njuter av! Ha det fortsatt gott!
2009-05-05
Liseberg
Mariaberg Ändra Radera
ni vill inte dit på lördag? Då är jag nog där med barnen. Om ni Bergodalbanekorten gäller i år... Tack för denna info. visste jag inte om. /MB
2009-05-05
Orubricerad kommentar
http://vaxthusmadam.blogspot.com Ändra Radera
Visste inte ens att det fanns trädgårdsdagar på Liseberg, låter kul! Vilken fin färg det är på backsippan du visar i vänsterkanten! Hur går det med växthuset? Ha en bra vecka, Växthusmadam
2009-05-05
Det låter...
Vittran Ändra Radera
lockande men en del runt omkring får bestämma hur det blir med det. Du behöver inte lämna tillbaka den blå backen. Men du är visst välkommen på kaffe ändå. Ha en bra dag!/Vittran
2009-05-05
=)
Anonym Ändra Radera
Lyckos dig som har Liseberg så nära. Vi ska emellertid besöka parken med barnen den 17´de - men då blir det åka av och inte så mycket flanera runt...=) /Carina
2009-05-05
Synd
knatten Ändra Radera
att jag missar det. Jag ska annars till Liseberg den 15/5 när ungarna har skolresa. Fast det kan ju vara vackert då med=).. Jag tänker iallafall sitta på en bänk med popkorn med mycket smör o titta på blommorna (med nån annan mamma...) . Ha så trevligt. /Mia
2009-05-05
I år ska jag inte missa det!
www.jordochdjur.se Ändra Radera
Jag bor ju bara ett stenkast därifrån (ser ju t o m lisebergstornet från övervåningen) - ändå kom jag inte iväg på trädgårdsdagarna i fjol. I år ska jag verkligen se till att hinna dit!! Ha det så bra! /Monica
2009-05-05
lisseberg
http://naturligating.blogspot.com/ Ändra Radera
Hej Lotta! Äntligen gick det att komma in till dig. Ofta strul att komma in och när man kommer in så öppnar den så långsamt. Kul med lisseberg men jag skall ha besök av Birgitta så det blir inget av för mig. Jag har inte hunnit mejla Kia för det har varit så intensivt. Nu skall jag titta vidare runt och se allt kul och vackert jag har missat. Ha det gott Annika
2009-05-05
Tjoho...
Karin A Ändra Radera
nu kom jag in och då kan jag läsa om trädgårdsdagarna! :-) Just nu lutar det nog att jag går på söndagen men om det blir fredag.... Härliga inlägg här under. Din gulbladiga lönn är ju så läcker. Vilket bladverk! Väcker verkligen ha-begärdet. Jag undrar just vad min Lyda tagit vägen. Tror jag planterade ut den i rabatt i höstas men undrar vart.... :-) Mitt minne är för kort! Ha en härlig vecka! Kram Karin
2009-05-05
Sååå avis...
Dubbelörnen Ändra Radera
Jag blev helförälskad i platsen o hela kusten. Det är så olikt Stockholms kusten o skärgården. Älskar det kuperade, bergiga o så alla dessa underbara vita hus. Vilket fynd din far gjorde. Fast på den tiden var det väl bara en icke odlingsbar plätt, till ingen nytta *gapskrattar*. Förstår att du har ditt paradis där... är så avis ;). Vi åker gärna dit igen! Storkramen Kramar
2009-05-05
...
kryddan Ändra Radera
Önskar dig en trevlig dag på Liseberg… fota mycket så vi andra också kan få känna att vi var med. Kramiz//kullervilla
2009-05-05
Alltid lika trevligt.
Mamman i det gröna huset. Ändra Radera
Ja lisebergs trädgårdsdagar är riktigt trevligt. Jag där förra året men i år vet jag inte om det blir av. Däremot blir det en mindre version. Surte trädgårdsmarknad. http://lillagronahuset.blogg.se/2009/april/surte-tradgardsmarknad-utanfor-goteborg.html
2009-05-05
Liseberg
http://hannelesparadis.blogspot.com/ Ändra Radera
Mycket att titta på, Lustgården är riktigt fin nu, trevlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar