tisdag 26 maj 2009

Snart dags för Trädgårdsrundan i Skåne

Helgen 5-7 juni är det Trädgårdsrundan i Skåne och även i år, avgår det en bil från Göteborg.


En helg fullspäckad av vackra trädgårdar, inspiration och samvaro med bloggvänner.


Det är jag, svägerskan, Maloppa, Åsa, Camilla och Karin (hittar inte din blogg) som på fredag f.m åker söderut.


Nu är det så att vi har en ledig plats i bilen och även så på vandrahemmet i Magnarp,


så vi undrar om det är någon som är sugen på att hänga på?Som sagt, vi lämnar Göteborg fredag 5/6 tidig f.m och återvänder söndag 7/6 eftermiddag. Är någon trädgårdstokig bloggare intresserad så kan ni maila till mig på lottastradgard@hotmail.com så får vi se vad som händer. Vi bloggas 8`)

13 kommentarer:

 1. Men va kul för er att komma till Skåne!!!!!(Fniss!) SKulle vara kul att räffas men jag ve titne om jag har möjlighet att ta mig ut på den rundan. 15-årskalas den helgen nämligen.

  Kanske jag behöver tips på var jag och Erica kan övernatta till en billig peng i slutet av juni. Kan jag kanske få höra av mig då? Om du känner till något menar jag.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Kul, men i år åker jag med amatörerna, om jag inte missar bussen..

  SvaraRadera
 3. Så kul med trädgårdsrunda.
  Jag bor i Skåne. Vilka platser ska ni besöka??

  SvaraRadera
 4. Låter underbart! Blir dock ingen runda för mig heller. Jag har ju studenten om en vecka att göra iordning inför. Kommer ni ner nästa år får ni titta inom =) Eller så kanske jag får göra er sällskap på en del av era mål, hade varit skoj! Hoppas ni får napp / kram

  SvaraRadera
 5. Låter väldigt frestande, men jag misstänker att blommor och trädgårdsprydnader intar huvudintresset, så jag får väl hitta på något annat! ;-) Men, ha det jättetrevligt! Ser fram emot många blogginlägg!!! /Ruben

  SvaraRadera
 6. Man kan aldrig få förmycket av trädgårdsinspiration......låter underbart. Och Magnarp´s vandrarhem ligger så vackert. Har övernattat där. Ha´ det trevligt och kom hem som vanligt med vackra bilder så att man kan njuta...../Nea

  SvaraRadera
 7. Har alltid velat göra den trädgårdsrundan. Men jag är sällan i Sverige så tidigt på sommaren. Ha det så jättetrevligt. /Ingrid

  SvaraRadera
 8. Låtesr toppen kul.
  Vill ni komma till mig också?
  Fast det får bli sön em typ vid 15.00 för jag skall till Eva på fm.
  Annika

  SvaraRadera
 9. Glömde säga att ni får ta det som det är.
  Det kostar en spann ogräs - skämt..
  Annika

  SvaraRadera
 10. Jag vill!!!!
  Fast jag behöver ju ingen skjuts och ingen sängplats :)
  Men i år är det äntligen dax att åka på trädgårdsrundan, och jag är ledig hela helgen. Yipiiii!!!!!!

  Kram Mari

  SvaraRadera
 11. Varför ska det alltid krocka med något--Det e Födelsedagsfest här hemma i Sennan--Lilla Grannen fyller 18 år-Mellangrannen samma dag som jag--så vi slår ihop det....
  Ha det så roligt.....Maria

  SvaraRadera
 12. Känns som om jag upprepar mig... men trevlig resa ...
  Birgitta

  SvaraRadera
 13. Så trevligt ni ska det få det på besök i "vårt" landskap!;-) Vi i Rosneknopparna har trädgårdsbegivenheter i helgen så det blir ingen NV-runda för oss- planerar göra oss en egen runda i väst framöver. Men ha det så kul på er Skåne-runda!! Vet ju att ni inte blir besvikna!!;-)

  SvaraRadera