lördag 16 maj 2009

Klematis "Rosemoor"

Titta vad vacker den är! Den här skönheten har jag beställt från Odla.nu och den skall få klättra på nya portalen tillsammans med Björnbären - tänk - den blommar från maj till september! Det gillar jag :)

I beställningen ingår också ett Fikonträd och en Aronia, Aronian skall få bo i skogsbacken och Fikonträdet i/vid "medelhavsträdgårdshörnan" - långt ord ;)

Jag har bara hört gott om Aronia, vacker höstfärg och ätbara bär, hittade en artikel i DN som är läsvärd.

Nu skall jag strax åka till Halmstad, gå på växtmarknad, träffa bloggare och hämta mina vindruvssticklingar. Önskar er alla en härlig lördag! 8`)

4 kommentarer:

 1. "Råkade" också klicka i en beställning från Odla (igen) Aronian är vacker, den har jag haft. Tog bort den när vi ändrade om lite och inte hittade någon ny lämplig plats åt den. Hoppas du/ni får en trevlig dag / kram

  SvaraRadera
 2. Ah, nu fick du mig sugen på Aronia. Får nog kolla upp Odla igen...
  God tur!
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Aronia köpte jag förra sensommaren. Kanonfina höstfärger!
  Den där klematisen, är den så röd som den ser ut på bilden?
  Jag beställde också från Odla. Det blev en tulpanliknande klematis och vindruva.
  HA en trevlig träff!

  SvaraRadera
 4. Det var ett bra val! Det finns ju så oherrans många att välja mellan, men du gjorde rätt! Ha det gott! /Ruben

  SvaraRadera