söndag 15 mars 2009

Från vinter till vår...

Vädret växlar snabbt den här årstiden - från snöstormen i torsdag till vårdag på söndagen - nu spår de vårväder hela veckan och nu söndag morgon, ser det riktigt lovande ut på himlen - tror det får bli vårstädning i trädgården idag :)


Vistelsen vid havet var jättehärlig! Otroligt vackert när vi anlände till stugan:Klick....


Det är en lisa för själen, att vara vid havet :) Alldeles lagom med vila och lagom med jobb - nu är stora häcken av Vresros rejält tuktad och jag har stickat ett har handledsvärmare till :)


Tack snälla ni, för alla hälsningar och "grattis" i mitt inlägg om 3-årsjubileum! Jag håller utlottningen öppen en vecka till för emellanåt är det ju lite klurigt att komma åt att kommentera på bloggen.... men vi får ha tålamod! Snart kommer den nya "bloggsidan" i produktion och då kommer det bli mycket bättre :)


På tal om trädgård - ni har väl inte missat att Annika med bloggen "Naturliga Ting" har utlottning hos sig? Hennes bok fyller 1 år - Grattis! - och det firar hon med att lotta ut ett exemplar. Ta en titt på hennes blogg, delta i utlottningen, läs hennes härliga inlägg och njut av vackra bilder!Nu skall jag sluta blogga för en stund - äta frukost och göra mig redo för en trädgårdsdag! Önskar er alla en riktigt härlig söndag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar