onsdag 1 april 2009

Jag blir så himla glad!!!

När solens varma strålar lyser på mig kl 18.00 och jag äntligen får sätta spaden i jorden, att morgondagens väderprognos lovar ännu varmare, fredag med och även på lördag!! Tror inte det är sant!!!!!Jag blir så himla glad!!! över alla lyckönskníngar jag fick i måndags - både gratulationer på min födelsedag och lyckönskningar till nya jobbet - ni bloggare är helt klart bäst!!! Allra bästa blogg- och trädgårdsvänner :)


Jag är så himla glad!!! över att jag har en trädgård att gräva i, att jag skall snart skall sitta i mitt lilla, söta vinkast och njuta, att sådderna växer i byttorna på fönsterbrädan, att jag om en månad kan börja strö ut Vallmofrö och Rosenskära i rabatten och vänta på dessa ljuva blommor.


Jag är så himla glad!!!!! över att jag är frisk, att jag har en fantastisk familj!! som står ut med mitt prat om rabatter, växthus - planer och drömmar..... och hjälper mig att förverkliga mina drömmar, förstår varför middagen är inställd pga fint vårväder :)


Jag bara är så himla glad....... 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar