tisdag 24 februari 2009

Vårtecken v.9

är Snödropparna jag såg på Botaniska i söndag. Tror ingen undgått informationen om att Göteborg fick rejält med snö i lördags (kollektivtrafikstopp och feta rubriker i pressen), det snöade fram till tidig söndag morgon - då det började slaska och sedan sprang solen fram - en sån där riktigt intensiv vårsol ni vet :) Man kunde nästan se snön smälta kring Snödropparns stjälkar....Klickbara bilder...


I dag tisdag var det sol halva dagen och det fortsatte töa. Jag hoppas att detta är sista vinterbilden jag visar :)


Hemma njuter jag av en kruka med Kungsängsliljor som jag köpte i fredags - nu har de börjat slå ut och de är ju så ljuvliga!I dag var det dessutom bra ljus för att stifta närmare bekantskap med blommorna..... nära, nära....Handlade blomjord idag för det börjar bli dags för omskolning av sådder och jag tror jag skall förbama mig över mina krukväxter - framför allt Kallan behöver både delas och få ny jord ;) När jorden ändå är framme skall jag så Basilika och Chili - fick Chilifrö av Anja och det blir premiär för sådd av denna grönsak/frukt? Gissar att de bara är att peta fröna i jorden - sedan då? På fönsterbrädan? Tacksam för hjälp.... :) Ha en bra tisdag 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar