söndag 22 februari 2009

Årets första bloggträff :)

gick av stapeln i Botaniska trädgården i dag :) Vilken tur vi hade med vädret!! I går kväll och i natt var det värsta snöfallet och morgonen började med grå himmel och slask. Men det klarnade upp och solen lyste intensivt från en klarblå himmel och det var bara så otroligt vackert i Botaniska!


Ja jisses vad roligt det är att träffas, prata om allt mellan himmel och jord men övervägande trädgård, sådd och planering inför kommande säsong. Fröer byttes och Birgitta hade friserat sina Pelargoner och vi tackade och tog emot =)Vi tog en promenad och njöt av allt det vackra. Trollhasseln/Hamamelis Mollis blommar för fullt:Den här raringen föll jag pladask för - förstår inte att jag har så lätt att bli kär i växter?Hamamélis x intermedia "Diane", Rödblommig hybridtrollhassel - så det är bara att ge sig ut och leta efter den med :) Jag såg flera Hybridkejsarolvon som blommade så fint och jag är så glad för det inköpet :)


Storfrämmat i Botaniska - en häger satt så fint vid kanten av en damm - länge och alldeles still så det fotograferades ordentligt av alla som passerade =)Som sagt - perfekt väder och trevlig sällskap gjorde min söndag till en alldeles extra fin söndag :) Får lägga till söndagen till "veckans glädjeämne". Ni kan säkert under veckan, läsa hos de andra bloggisarna och se deras bilder från träffen och Botaniska; Anja, Karin, Birgitta, Katarina och Hannele - tack för en trevlig söndag :)


Här kommer en abstrakt bild - tror ni kan lista ut vad objektet är - ibland får jag inte till fokus men ibland kan det bli rätt så bra ändå........ jag gillar ljuset och suddet. Ha nu en bra vecka och nu byter vi snart månad och våren står på trappen och väntar 8´)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar