tisdag 16 december 2008

Ryktet sprider sig

bland Ekorrarna - nu är de tre stycken som med list och knep gör allt för att äta sig mätta. De ser så oskyldiga ut - men en av dem har kommit på ett sätt att ta bort locket på fröautomaten:Dessutom kan de ändra form - från liten och knubbig till lång och smal :)De samsas med fåglarna om maten - idag såg jag den tredje som försökte plocka av locket idag igen - får nog gå ut och trycka fast det ordentligt - eller tejpa fast det =)


I dag räknade jag till att det är 43 st som vill vara med och vinna en prenumeration (två prenumerationer lottas ut) på tidningen "Natur och Trädgård"! Imponerande många! Kanske är det någon som har missat lotteriet och vill ni vara med så skriv en kommentar i mitt inlägg "Ljus i mörkret" - den 23/12 stänger jag lotteriet =)

Nu skall jag gå ut och säkra fåglarnas fröautomater! Vi bloggas 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar