lördag 27 december 2008

Rejoice of the week

Veckans glädje har varit julhelgen som varit lugn, avkopplande och mysig. Julafton tillbringades med syster yster och hennes familj med mycket god mat och trevligt sällskap =) Dagarna innan jul kom det ett paket i brevlådan - jag vann en tävling på bloggen Gårdsromantik Havsviken och se vilken fin tygpåse som nu pryder mitt badrum:Julklapparna var en fröjd att öppna - många fina tankar låg bakom dessa överraskningar:En underbart mjuk, gosig och varm stickad tröja fick jag med - jag som är så frusen :) kan inte få nog av tjocka tröjor.


Det härliga vädret vi haft i ett par dagar har också varit till stor glädje - ett vitt frosttäcke har täckt naturen och när solen var framme, så gnistrade det som diamater......Ledigheten höll jag ju på att glömma! Nästan hela två veckors ledighet - så härligt! Att jag får bestämma själv över min tid - jag kan lyssna på musik när jag vill, jag kan se på film när jag vill, promenera när jag vill, sova när jag vill och blogga när jag vill =)


En extra hälsning till Karin med bloggen Ute och Inne som dels startade temat "veckans glädjeämne" men också bjuder på så fantastiskt vackra bilder och ger mig inspiration till att fotografera mera :) Nu har vi en ny dag framför oss........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar