måndag 22 december 2008

Julstäming inne

har vi fått nu - julgranen är inhandlad och pyntad (granens färd hemåt går att läsa HÄR och där kan ni även se vad som hände med den lilla granen som tonåringen tog med hem från skogen =) , knäcken är klar, desserten till julafton står i frysen - "pepparkakscheescake" och jag har bara två julklappar kvar att handla och det skall jag göra i morgon =)



Bortstädat är allt pyssel med papper - några nyårskort är kvar att skicka......... och äntligen kan vi sitta vid matsalsbordet och äta, juldekorerat efter inspiration från min lärare i akvarell. Ett gammalt spegelglas från en spegelvägg, värmeljus i glasskålar, Lummel och pudrat med florsocker för lite snökänsla.......



I morgon är det dán före dán och då är det dags för mig att med hjälp av en slumptalsgenerator, få reda på vilka två som vinner prenumeration på tidskriften "Natur och Trädgård" och fram till i morgon kväll - tisdag 23/12 kl 24.00, kan ni lämna en kommentar i mitt inlägg: "Ljus i mörkret" och delta i utloggningen. På självaste Julafton kommer jag att berätta vilka som vann - vilken julklapp det blir =)


Nä dags att sluta - nu när bloggen fungerar som vanligt så finns det en massa spännande inlägg att läsa - vi hörs 8`)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar