torsdag 6 november 2008

Japp! Äntligen! Kan jag nu få ha min trädgård ifred?!!

Rådjur skjuts av i Kålltorp"Rådjuren har blivit för många i bostadsområden kring Kålltorp och Kärralund. Därför bedrivs under torsdagen skyddsjakt i området."


Läs mer här: Göteborgsposten


Gissa om att jag är mycket nöjd efter att ha läst artikeln - jag har inget emot Rådjur som är i skogen men när de irrar sig ned i stan och blir påkörda av Spårvagnen - då är det synd om dem. Fast jag hade inte sagt nej tack till en stek :)Lite "tyck-synd-om-mig-gnäll" - jag här hemma med feber, huvudvärk och halsont, det började i går och jag däckade i soffan efter jobbet. Så jag kurerar mig, vilar, äter Ipren och gör ingenting. Jag hade ju tänkt gå ut i skogen och plocka lite mossa och göra ett sånt fint mosshjärta som Helen har gjort - men det får väl bli en annan dag :(


Sist jag var på Lilla Torps Handelsträdgård och köpte Höstastrar så hade de en bukett ståendes på ett litet bord - så fin så jag inte kunde motstå en bild på den. Den ger jag till alla idag - men mest till de som är ute och jagar rådjur... ;)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar