fredag 7 november 2008

Färg och form inne

Förutom kuddarna jag visar i Fredagsfärger vars färg är Vinrött, så var det fler inköp i Ullared - ni minns väl kvittot... :) Allra finaste krukorna för endast 39 kr st och tillsammans med vit Cyklamen gör de sig väl i vardagsrummet.Mycket är billigt i Ullared - en del saker är skräp men oftast tycker jag att jag fyndar rätt så bra grejor. Scrapp-papper är otroligt billigt och nu är lagret rejält påfyllt:För i morgon är det jag som får besök av "pysselgänget"; Monica, Karin och Maria. Kanske blir det ännu en receptbok - kanske blir det julkort...... Passar alldeles utmärkt med pysseldag i morgon lördag, för maken är på jobbresa, Johanna på semester i Rom (avis !! det är +18) och yngsta dottern Sofia är ju bara hemma och äter - tonåringar ni vet :) Skall bli jättekul med lite sällskap, prat och pyssel - börjar klättra på väggarna nu när jag varit hemma för ont i halsen - som tack å lov blivit bättre :) Nu skall jag gå ut i köket och förbereda morgondagens lunch - men jag skall inte avslöja vad det blir här...... Senare i kväll skall jag och Sofia äta lite - tror jag tänder en brasa för fy vilket uschligt väder det är idag - " det stora grå" är här..... Önskar er alla en riktigt härlig fredagskväll - på återseende 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar