onsdag 12 november 2008

Jag förtränger det stora grå...

förtränger regnet, blåsten, kylan, det mörka grå...... och drömmer mig bort till sen försommardag..... till ett trädgårdsbesök hos Anja och en härlig upplevelse. För vem om inte Anja, planterar en vallmo mitt i Elefantgräset?!Anjas Trädgård - klickbar bild


Läckert eller hur?! Så vill jag också ha det :) I dag är ämnet Vallmo för igår fick jag bloggpost, ett kuvert fullt av frön från ettåriga Vallmo av gulliga Irene - tänk att hon kom ihåg att jag suktade sååååå efter hennes vackra vallmo =)Anjas Trädgård - klickbar bild


I går kväll när regnet smattrade mot rutan och vinden piskade därute, så drömde jag mig bort, till när jag en ljum majkväll går i trädgården och strör ut vallmofrön; några i rabatten i cottage garden, några "tappar jag" i örtagården, skogsbacken kommer få sin beskärda del och till sist....Anjas Trädgård - klickbar bild


skall jag strö ut frö mitt i mitt Elefantgräs! Undra om det blir lika fint som hos Anja =)


Detta är vad jag drömmer om och längtar efter idag - förtränger vädret därute och pillar på fröpåsarna :) I väntan på jord under naglarna blir det annat pyssel - i går gjorde jag ett kort som nu åker gul postbil till hemlig mottagare =) Ännu ett julkort är också färdig - har nog bara 15 kvar... :) I morgon skall jag och maken på bio - nya James Bondfilmen och det skall bli roligt att se om den är så bra som alla säger :) Ha det så gott, vi ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar