lördag 25 oktober 2008

Veckans glädjeämne

skriver Karin om på sin blogg Ute och Inne och är ett riktigt bra tema tycker jag, så det hänger jag på. Bra att uppmärksamma de vardagliga glädjeämnen som finns - speciellt nu när det "stora grå" invaderar oss. Mitt största glädjeämne denna veckan är nog att mitt pyssel blivit klart - min handgjorda receptbok! Extra roligt är det för det har tagit ett år...... det är nästan ett år på dagen, som vi (jag och Monica) såg boken och inhandlade papper - och nu är den klar =) Jag har ställt den på hyllan i köket:

På hyllan har jag mina bästa kokböcker ståendes - förresten - ser ni ståltrådsorden Carpe Diem?! Dem har Åsa gjort till mig! Visst är de fina - de var ett riktigt glädjeämne när de kom på posten =) De hänger på väggen i köket så att alla i familjen dagligen skall tänka på att "fånga dagen".

I boken har jag samlat lite av julens godaste recept - jo, jag vet att det är långt kvar till jul men jag tar ju lång tid på mig ibland.... :)

Jag är allt lite stolt äver den - att jag lyckats sitta still om kvällarna och pyssla.....  Roligt som sjutton är det att scrappa och jag har lite fler ideér när det gäller just små böcker så fler pysseldagar lär det bli. Jag blev lite full i skratt när jag var klar - måste visa hur det ser ut här hemman är jag pysslar:

Stökigt värre!! Men det är faktiskt städat nu - har ägnat lite tid idag till att röja upp så vi kan sitta här och äta ikväll för svärfar kommer nämligen hit på middag ikväll - så nu måste jag avsluta och gå ut och börja rulla köttbullar - jag längtar så efter hemmalagade köttbullar, potatis, lingon och kokta grönsaker :) Mera glädjeämnen denna veckan är att jag fick ett brev från Monica på posten - ett kuvert fullt med så kul grejor i papper som använts till receptboken - tack snälla du 8`) Det glädjer mig att jag har så gulliga, trevliga och vänliga bloggvänner!! Ni är bäst!! Men nu måste jag sluta....köttbullar var det..... fniss.... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar