fredag 12 september 2014

Vid havet

Hela veckan har jag längtat efter havet och nu är jag där. Badat fötterna och kramat sand med tårna, skönt att släppa dem fria från jobbskorna. Det är lite mulet men stilla och varmt . Sitter på berget och ser fram emot sticktid och komma vidare med islandströjan.  Det är lite pilligt men roligt och avkopplande, lyssnar på havet och flugsurr.  Funderar på hur man bäst håller mössen borta från stugan. De har redan varit på altanen, det kan man se på deras små lortar.  Någon som har bra tips? 

5 kommentarer:

 1. Tröjan/koftan ser ju helt ljuvligt fin ut, du är fenomenalt duktig! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Jättefin tröja. :)
  Möss har vi tagit i fällor i uterummet redan. Tidigt tycker vi. En tog vi i Lugnet också. Kanske inte så lätt att ha fällor i stugan eftersom ingen kan tömma dem. Har inga bra tips för övrigt, tyvärr.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Även jag har tagit mig till havet här nere i Frösa. Det är en speciell känsla när allt är så mycket lugnare. De flesta sommarhusen står tomma, stranden underbart öde.
  Idag ska lille Gustav få andas Halmstad luft för första gången, som jag väntar.......
  Underbar tröja du stickar. Ska börja sticka igen när jag drar ner på jobbet . Fick sluta då stickningen belastar samma muskler som jobbet. Om allt går som planerat kan jag äntligen gå ner till 2,5 arbetsdagar i veckan from årsskiftet. Som jag längtar....
  Njut vidare där på kusten!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tröja du stickar!

  Jag har nog inget bra tips mot mössen tyvärr. Jag är så himla orolig att de ska komma in i hönshuset, jag menar där serveras ju maten på fat. Maken vill skaffa katt, men båda han och jag är ju allergiska så jag tycker inte att det är en så bra idé.

  Ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 5. Underbar höst! Järnaffären säljer bra gift i bra ådor man kan lägga på lämpliga ställen.

  SvaraRadera