onsdag 15 maj 2013

Underbart, ljuvligt väder....


en fantastisk, härlig eftermiddag/kväll. Jag har grejat och fixat därute, fått igång fontänen i vattenbaljan, flyttat ut pelargoner m.m från växthuset - tomaterna måste snart komma i jord - och framför allt: njutit av blommorna:Narciss och fänrikshjärtaJamen det måste vara en Trillium! Underbar färg!Bladen i förgrunden..... minns inte vad jag planterade här i fjol och ingen etikett, jag får leta bland beställningspapper - men det liknar lite bladen från Porslinsanemon, jag köpte tre i fjol - kanske.... hoppas..... :)Hoppas oxå att morgondagen blir lika skön - ser fram emot cykelturen till jobbet i morgon bitti och eftermiddagen  hemma i trädgården :)

Gissar att ni också njuter för fullt ♥9 kommentarer:

 1. Ja här njuts det som bara den! Härlig tid just nu.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Äntligen värme, man blir så glad. Planterar för fullt nu. Köpte säckar på Granngården till tomater, man hänger dem upp och ner. Köpte även potatissäckar där man odlar lite grann och öppnar en lucka i säcken när det är dags att skörda.

  SvaraRadera
 3. Underbar årstid har vi just nu att njuta av, härligt!

  Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Åh, var har du fått tag i paddtrebladet? Jag vill också ha!

  SvaraRadera
 5. Jag avundas alla som verkligen känner att de hinner njuta nu. Jag känner bara att det går för fort och jag hinner inte med, inte alls.

  SÅ fin den mörka blomman är!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Japp, här njuter man för fullt! Vilken läcker trillium! Hoppas du får en härlig helg,

  kram
  Jenny

  SvaraRadera
 7. Jajamän jag njuter för fullt, även av dina vackra bilder.
  Just nu regnar det men det regnet är varmt, och varmt är det i luften.
  Det växer så det knakar, över en natt slog häggen ut för fullt, jisses !
  Jag är utomhus från morgon till sena kvällen, men nu gick jag in, *fniss*

  Kram/ Eva

  SvaraRadera
 8. Jag njuter framförallt av dina vackra bilder :-)

  SvaraRadera
 9. Hoppas du har varit vid havet i helgen. Igår var det lite för bra i Gbg. Stora dottern sprang Göteborgsvarvet . Hon är bra tränad men tyckte det var hemskt jobbigt i värmen. Då kan jag tänka mig hur många av de andra äldre kände.
  HA det gott och fortsätt njuta av trädgården!

  SvaraRadera