söndag 2 december 2012

December


En välkommen månad och skall månaden fortsätta som den börjat, med ljus och lite kyla (-8°), kan jag inte vara annat än nöjd. Vi har en härlig sol! och i luften yr det snöglitter, jättefint! Konstigt att man blir glad för så lite som sol och lätt snöfall :)

Hortensia Annabell är fin även om vinternVeckan gick fort, som den brukar göra. Jag har stickat vantar på löpande band och nu har Sofia skickat sitt paket till Japan, till värdfamiljen hon bodde hos - tror temat var "handkraft" för förutom hemmastickade vantar, så var det virkade dukar hon fått av farfar, hemmagjorda godispåsar som var vackert inslaga (Japaner älskar vackra packet och ju fler rosetter och band, desto bättre), glögg med tillbehör m.m. Hoppas de blir glada :)Igår var jag och maken (som nu kommit hem) ute och shoppade, köpte nya springskor med bra sula så jag inte halkar omkring i de blöta löven - blir det is så åker broddarna på. Fixade lite med hemligheter oxå.......  :) På kvällen var vi på middag hos Johanna & David, (tack J&D), de bor en bit från stan och hade mera vitt på marken än vad vi har - undra om vi får snö på onsdag som progosen visar?Det är så fint om kvällen nu när alla stjärnor och ljusslingor lyser upp, extra trevligt att gå kvällspromenad/springrunda.

Önskar alla en skön söndag och första advent ♥


8 kommentarer:

 1. Hej!
  Kalenderstickningen vet man inte vad det ska bli, men eftersom det inte ska vara superwash behandlat garn kan man misstänka att det ska tovas. Vi får se!

  SvaraRadera
 2. Trevlig advent! Lite för kallt för min smak. Visst, bra skor är viktigt,jag har till och med riktiga spikskor nu :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, sol och snö gör även mej riktigt lycklig och vi har mängder av den varan. Så vackert!

  Önskar dej en riktigt fin första advent!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Lite pudersnö och frost är fint:) Jag har köpt bra skor att ha på löpbandet på gymet fast jag kan ha dem ute också fast här är inte så bra ställen att promenera på så gymet blir nog bäst:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Även vi har snö! Det blir så juligt direkt. Här är ganska grått på himlen men dagen känns ändå ljusare eftersom snön lyser upp.

  Här på landet behövs snö för att jag ska våga ge mig ut kvällstid. Här är ju inte mycket till gatubelysning precis.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vakre vakre bilder! De tar seg like pent ut denne tiden på året. Ha en fin adventssøndag:)

  SvaraRadera
 7. I just found your blog. For me it is always interesting to see how others garden and take photos from places far beyond where I garden here on the shores of Lake Michigan. I went over a number of your postings. Thanks so much for sharing all those photos. It was like visiting you country. NIce. Jack

  SvaraRadera
 8. Även vi på ön har fått snö och minusgrader i morse hade vi - 7 och snö men utåt landet har det kommit mer snö. Nu lyser det upp med snö och adventljusstakarna och om ett par veckor så vänder det :)

  SvaraRadera