tisdag 11 december 2012


De där tråkiga, lite skrumpna äpplerna som låg i fruktfatet, kilade jag fast i stora ekens grenar och gissa om att fåglarna blev glada!
undra om de gillar apelsiner?

Och så kom den, förkylningen som bott i mig en vecka och inte riktigt bestämt sig om den skulle bryta ut eller inte, skönt att den bröt ut, hellre ett par dagar med halsont och krasslighet, än att gå och dra på något som irriterar och drar ned på krafterna, gör mig sur och vresig och förpestar tillvaron för andra,  nu är jag snart mig själv igen :)

Nu skall jag se till att sticka ikapp mig med kalenderstickningen, återkommer med uppdatering under dagen.


3 kommentarer:

  1. Ja, det var ju smart att kila in äpplena i trädgrenar, jag var inte lika smart utan delade äpplena och lade dem tillsammans på en bricka med lite solrosfrö och tyckte att OJ vad fåglarna äter, tills jag upptäckte att det var rådjuren som ätit upp dem haha. Krya på dig nu kram/Monne

    SvaraRadera
  2. Krya på dig.Går även jag med en näsa som rinner och huvudvärk,bihålor som inte kan bestämma sig för att sätta igång utan småvärker hela tiden.Blir så trött på allt.MVH

    SvaraRadera